arinmommy edacnr96 çok sevindim sizin adınızaa 🌸💕 Allah analı babalı büyütsün miniği. Umarım acısıyla tatlısıyla çok mutlu bir yaşantınız olur. Rabbimsağlıklı uzun ömürler versin darısı bizlere inşallah 🥰🤍
Ynnnn edacnr96 iyi bari inşallah o sürece gelirsem bende normal istiyorum sizin gibi doğum hikayem olsun inşallah 🙏
Angel23 edacnr96 35. Haftadayım ikinci gebeliğim ilkini.hatirlamiom ama bugünlerde bende ishal ve bebek hareketleri arttı.da çok.erken bizim ya 🙈
kubyus edacnr96 ayy maşallah çok güzel ve çok kolay doğumunuz olmuş 🙏🏻❤️ bende hep böyle kolay bir doğum diledim ama galiba sezeryan olucam bebişim kanala girmedi henüz ptesi belli olcak 🌸
edacnr96 kubyus benimde 2 gün önce kanalda değildi son anda herşey değişebiliyor umudunuzu kaybetmeyin siz yinede 😊
Edakayhan edacnr96 maşallah size allahim banada bu kadar hızlı doğum nasip etsin inşallah 40+3 oldum düzensiz ağrılarım sancilarim var ama devamı gelmiyor yoruldum artık umudumu kaybettim
Opmiyimgebeyim Allahım o kadar hayalim ki. Rabbim bana da böyle bi uyanayım, hastaneye gideyim, hiç beklemeden çat diye ıkınıp bebeği çıkartayım. Böyleli bir doğum Allahımmm nolluuurrrr😍😍😍
anneyimanneee edacnr96 Allah analı babalı büyütsün. Maşallah. Kolay doğum için yaptığınız ekstra bir şey var mıydı ? Günlük yaşantınız nasıldı ?
edacnr96 anneyimanneee 24.haftamdan sonra pilates yaptım evde, yürüyüş yapmaya çalıştım her gün olmasa da. Ama 36dan sonra özellikle doğumu kolaylaştırıcı videolar izledim pilates topunda onları yaptım her gün bazen sabah akşam, hurma ve ananas yedim bir de son haftalarımda. Onun dışında ekstra hiç birşey yapmadım 😊
anneyimanneee edacnr96 Allah analı babalı büyütsün. Maşallah. Kolay doğum için yaptığınız ekstra bir şey var mıydı ? Günlük yaşantınız nasıldı ?
edacnr96 Gizem1205 hayır ben hiç hissetmedim açıkçası, şuan illa ki dikiş ağrısı var ama bu ağrı doğum ağrısının yanında hiç bişiy 😅
anneyimanneee edacnr96 Maşallah daha ne olsun🥰 Darısı bizlere inşallah. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.