Bir gün bende yazar mıyım derken kendimi burada buldum. 38.haftamın içindeyken gece 2buçuk gibi beni uykudan uyandıracak kadar çok şiddetli sancılarım başladı bir anda. Yani zaten bir iki haftadır adet ağrılarına benzer ağrılarım vardı ama bir anda şiddetleneceğini düşünmemiştim. Neye uğradığımı şaşırdım ilk gebeliğim olunca. Eşimi uyandırdım, sıcak bi duşa girdim. İshal olmuştum ve ben acaba şiddetli bi ishal ağrısı mı diye hala emin olamadım. Duş sonrası tam giyinicem bir anda suyum geldi, tutamadım olduğu gibi aktı gitti. Hızlıca giyinip hastaneye geldik. Ebe hemen kontrol etti ve 8cmdi. Daha öncesinde doktorum çatı muayenesi yapmamıştı ve 2 gün önce nstde herşey yolundaydı. Bende geri gönderirler sanarken yatışım yapıldı. Sanırım ağrı eşiğim yüksekti bilmiyorum. Doktorum geldi hemen sağolsun, iki muayene sonrası beni doğumhaneye aldılar. İnsanların o son anda neden Vajinal doğumdan vazgeçtiklerini anlayabiliyorum. İnanılmaz bir ağrı, adet ağrısının 100 katı belki ama o an aslında kavuşmaya en yakın anmış. 3 ıkınmada oğluşuma kavuştuk, eşim de doğmadan 30 sn önce içeri alındı bana güç verdi onun olması. Sonrası kocaman bi rahatlama. Dikişlerim oldu evet ama yürüyerek çıkmak hareket edebilmek öyle güzel ki. Ebeveynlik duygusuna gelirsek hemen yüklendi diyemem, herşey bir rüya bir hayal gibi şuan idrak edemiyoruz eşimle. Biraz solunumunda sıkıntı gördü doktor o yüzden şuan gözetim altında. Rabbim bunu okuyan tüm annelerin doğumunu kolaylaştırsın, su gibi doğumlar olsun. Bol bol dua edin, ben dua ettiğim gibi bi doğum yaşadım. Siz de bebişimize dua edin anneler. Sorunuz varsa cevaplarım inşallah fırsat buldukça 🫶🏻