Ervaa2534 sraleyna bende çarşamba gününe randevu aldım detaylı için umarım memnun kalırım ben çok kararsız kaldım bide gittiğim perinatolojiden randevu aldım ama herkes Ali bey bakıyor demiş perinatolojiyi iptal edicem
sraleyna Ervaa2534 ben de çarşamba gününe aldım saat kaça acaba Ali Benian’dan aldım hala var görünüyordu randevu bakın isterseniz
Yenibirannee sraleyna merhaba bende de randevu gözüküyor ama perinatoloji olarak yazmıyor alı beyde randevu alsakta bakar mı detaylı acaba siz nasıl yaptınız?
Selim_Alparslan sraleyna Süper canım evet zor bulunuyor randevu devamlı takip etmek gerekiyor inşallah hayırlı haberler gel🌸
Miniginannesiiii1111 Gulbahar34_ bende bugün yaptırdım ama başka şehir başka doktor bana bastırıyorum ama korkma bebeğine bir zararı olmaz net göremiyorum dedi bende sorun yok dedim bazen bastırmalari gerekiyor net görmek için
Yenibirannee minikkurabiyelerinannesi merhaba detaylı baktılar mı acaba? bende de alı beye randevu gözüküyor ama detaylı için kendisinde yazmıyor nasıl yaptınız ?
bizzocone Yenibirannee hemşiresine detaylı ultrason için geldim derseniz bakıyorlar yazmışlar yukarıda sorun olmuyormuş
sraleyna Yenibirannee merhaba ben gitmedim kendisi perinatoloji uzmanı değilmiş kendisi yalnızca prof kadın doğum uzmanı o sebeple başka bir doktora muayene oldum bugün
Yenibirannee sraleyna bende koray beyden aldım randevu güvenemedim direk perinatoloji doktoruna muayene olayım uzak bana çünkü gitmişken halledeyim yarına buldum randevu 🥰
Yenibirannee bizzocone evet 1 kişiyi sadece perinatoloji doktoruna yönlendirmiş o yüzden soru işareti oluştu kafamda. bende perinatoloji doktorundan aldım direk randevuyu