2cocuk2kopek Gulbahar34_ detaylı normal ultrason gibi değil daha bastırılarak bakılıyor zaten ama doktorun yaklaşımını hiç iyi bulmadım açıkçası
minikkurabiyelerinannesi Selim_Alparslan Dr Ali benian detaylı usg yapıyor mu ? Randevu var ama ben yapmıyor diye almıyordum :(
Selim_Alparslan minikkurabiyelerinannesi Hemsiresine Detaylı ultrason için geldim diyeceksiniz. Onlar ona göre hareket ediyorlar. Yapıyor canım. 🌸
Yenibirannee minikkurabiyelerinannesi merhaba detaylı baktılar mı acaba? bende de alı beye randevu gözüküyor ama detaylı için kendisinde yazmıyor nasıl yaptınız ?
Turuncukelebek Gulbahar34_ Gulbahar34_ o sıra ekranı oldum olası yok ne kadar saçma anlamda oraya git demşti iyi ki sölediniz gitmem oraya devlet Dr genelde hep böyle umursamaz sert
sarellem55 @minikkurabiyelerinannesi evet canım yapıyor ben detaylı için geldim dedim zaten hocanın bütün hastaları detaylı dedi her hasta nerdeyse 40 dk felan duruyor içerde
Mrvsvn sarellem55 randevu alırken perinatoloji yazmıyor değil mi? Direk kadın hastalıkları olarak alıyoruz
sarellem55 @Turuncukelebek sanırım şehir hastanelerinde artık detaylı yapıyormuş ben çam Sakura dan iptal edildi randevum
sarellem55 @Mrvsvn Evet canım kadın doğum bölümünden alıyorsun öğretim üyesi ücretli ama ilgili oluyor düşünürsen dr Ali benian tavsiye ederim
veramommy Merhaba ben Ali beye 2 li tarama testi için gitsem bakar mı acaba? Yapılıyor mu2 li bilginiz var mı?
Selim_Alparslan sraleyna Evet orda yapılıyor canım muhasebe birimi var ayni katta orda zaten söylüyorlar
sraleyna Selim_Alparslan bir şey daha soracağım ben şimdi randevu buldum ama doktorun isminin yanında perinatoloji yazmıyor yine de detaylı usg bakıyor mu
Selim_Alparslan sraleyna doktorun hemşiresi oluyor siz ona söylüyorsunuz detayli ultrason için geldim diye canım
sraleyna Selim_Alparslan aldım kendisine sanırım şaşırdım hemen bu kadar bulunmasına herkes alamadık vs demiş inşallah alabilmişimdir haftaya randevu görünüyor boş ☺️
Ervaa2534 sraleyna bende çarşamba gününe randevu aldım detaylı için umarım memnun kalırım ben çok kararsız kaldım bide gittiğim perinatolojiden randevu aldım ama herkes Ali bey bakıyor demiş perinatolojiyi iptal edicem
Selim_Alparslan sraleyna Süper canım evet zor bulunuyor randevu devamlı takip etmek gerekiyor inşallah hayırlı haberler gel🌸