Tirtir5 Canım ben ilkin de kürtaj oldum 3 ay korunduk kürtajdan dolayı rahim deforme oldugu ıcın korunmak lazımmıs bi süre 3 aydan sonra oldu olacak yine hiç canını sıkma morelini bozma bi süre korun kafanda rahatlar bu süre içerisinde üzgünsündür şimdi ister istemez 👍😒
    hohomoromu evet canım üzgünüm hemen oldu yani korumayı kestikten sonra ilk bide bizim cok üzüldüm ve cok istiyoruz :(
      Tirtir5 Bizim de öyle olmuştu ilk ilk olunca insan korkuyor tabii bidaha olur mu acaba diye ama olack hiç stress yapma kafanı dağıtmaya çalış herşey de bi hayır var doktor bana genel de sağlıklı olmayan bebekler rahme tutunamaz düşer ve ya kalp atışları olmazmıs ve ya bi süre sonra dururmuş benim öyle oldu dua et içini ferahlat olacak yine inşallah 👍🙏🙌😊😇
      Tirtir5 kürtaj oldum bende 1 ay ilişkiye girmedim rahmim toplansın diye. Sonra korunmadım İlk ilişkide kalmış şimdi 23 haftalığız♥️
        Tirtir5 mrb canımm biz cok bebek istyrdukk ağstosta hamle kaldımm 11 eylüllde bebeğm 6 haftalıktı düştü kalbi bile atmadı sonra korunmadık 1 ay ama zaten olmadıı ekimde yaanii kasımda folik asite trkrar başladım ve 16 kasımda rabbimm tekrar nasipp ettii 2 aylık bir sürede tekrar kalldm yanii şimdi 13+1 oldukk rabbim inşş sanada tez zamanda nasp ederr rabbimize hamdollsun❤️
          Merve1006 ayyy canım cok sevindim insallah Rabbim bizede nasio etsin hemen
          Tirtir5 mrb canm 3ay kimi doktora gore 6 ay beklemen gerekiyo rahim kendini toparlasin diye yapilan testlerde dusuge neden olan sebep bulumursa doktor ona gore yon vericektir sana . Iki adet gecurmen gerekiyo canm ama emin ol dusugun pesine oluyi kisa zamnda tekrr hamile kalirsin merak etme ama bebek tutunana kadar dikkkat et duaukten sonra insan tedirgin oluyo herseye
            Az önce doktordan geldim geçen hafta sata göre 8+6olması gerekirken 5+6çıktı alttan muayenede doktor ya gelişmiyor dedi ya da geç döllenme dedi bugün kontrolüm vardı geçen haftadan bugüne hiç gelişmemiş 😔 kürtaj dedi isterseniz 1hafta daha bekleyebilirsiniz ama gelişme yok dedi ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum 😔
              Poyrazgenc aynen canım zaten benim düşük tehlikem varfı progeltan kullanıyodum bebek tutyndu ama gelisemedi insallah saglıkla tekrar kalırım tesklür ederim cok sagol canım
              Aylincftc aynı canım benim de alttan bakıldı hep gelismedi kğrtaj oldum bende 2 gün oldu ama bi hafta daha bekle bakalım insallah olur Rabbim belki bagıslar haber ver mutlaka ama bekle 1 hafta daha
                Tirtir5 2haftadır bekledik canım çok istememe rağmen bir gelişme olmadı embriyonun 2katına çıkması lazımmış 1haftada ama hala aynıydı 😔 p tesi başka bi dr a gidicem sonrada kendi doktorumda kürtaj olcam aynı şeyleri duymak yıprattı elimden de birşey gelmiyor verende alanda Allah sabır diyorum kendime 😔
                  Tirtir5 kürtaj oldum bana doktor 2 ay korun dedi dedigi gibi yaptım 2ay sonra hamile kaldm suan 31 haftalık hamileyim cnm doktor sana bilgi vermedi mi bu konuda
                    Tirtir5 ocak 2 de kurtaj oldum doktor korunmana gerek yok dedi kurtajdan 2 hafta snra iliski oldu o gun hamile kalmsm hic adet olmadan 1.5 ay oldu kurtaj olali 1 aylik gebeyim ama bnm rahim temizdi doktor korunma dedi senin korunman gerekebilir doktoruna sor