KLORAKHANIM sadbut o kadar haklı ki 😂 çok hızlı toparlıyorlar dışarda zaten, önemli olan organ gelişimini tamamlaması haftasını doldurması
Miniginannesiiii1111 GirlandBoy_Mom merhaba 15+5 im ben kasık ağrısı adet olacak gibi ağrı oluyor hafif şekilde olanı sizdede böyle birşey olmuşmuydu
GirlandBoy_Mom Miniginannesiiii1111 ben şuan 32+3 üm canım hiç olmadı o tarz ağrı çekmedim ama uzun süreli ve kanama vs olursa beklemeden doktoruna görün
Miniginannesiiii1111 GirlandBoy_Mom benim en başından beri oluyordu ara ara geçiyordu bir ara olmayı bıraktı şaşırdım bende Tekrar olunca 🙃
GirlandBoy_Mom Miniginannesiiii1111 ara ara olması normal canım eğer uzun süreli olursa doktora görünmelisin
Miniginannesiiii1111 GirlandBoy_Mom uzun süreli yani tum gün geçmeden olmasi mi canım benim gün içinde ara ara oluyor geçiyor
guneykeremsmom KLORAKHANIM bu kadar kücük haftalarda kilo takibi yapmak doğru değil, 25ten sonra bakarsınız bence
GirlandBoy_Mom Miniginannesiiii1111 evet canım atıyorum 1 2 saat hiç geçmese gibi ama gün içinde ara ara olması normal sonuçta vücut hamileliğe alışıyor regl olmuyoruz
Miniginannesiiii1111 GirlandBoy_Mom anladım yok çok şükür o kadar durmuyor doktorumla konuştum tahlil vermiştim idrar tahlili orda enfeksiyonda varmış yarin ilaç yazayım dedi bebekle alakalı olabilir mi dedim sanmıyorum yeni gördük bebeği dedi
GirlandBoy_Mom Miniginannesiiii1111 evet kesinlikle enfeksiyon da yapabilir özellikle sol tarafta oluyor benim ağrım enfeksiyon olduğu zaman ilaç kullandıktan sonra ağrıların azalacaktır 🌼
Miniginannesiiii1111 GirlandBoy_Mom benim akşam ağrılarım geçti bugünde hiç ağrım olmadı sence yinede doktorun yazdığı ilaçları almalimiyim şikayetim geçti gibi kafam karıştı antibiyotik yazmış birde idrar yolu enfeksiyonu icin bir hap daha yazmış
Ecisbicis KLORAKHANIM biz de 15 haftalığız 14cm 160 gr dedi dün, aynısını ben de görüp ne 50 gramı diyip bi yanlışlık olduğunu düşünmüştüm😂