Sezenay Aksamlari ozellikle asiri sirt agrisi ve kaburga batmasi tabi kabızlık ilk günden beri yakamızı birakmadi
Muzika Brnyrk bebeğimin başı çok aşağıdaymıs. Ek olarak muayene sırasında karnımjn cok sert olduğunu söyledi rahim ağzı boyu ölçtü sınıra yakın cıktı. Erken doğum riskin var dedi. 4 günlük tedavi verdi be sonrasında istirshat verdi işten ayrıldım raporla
Melegimm2121 Muzika eşimin kuzeniyle aynıyla ay olarak onunda öyle erken doğum rizki var serumlar falan takıyor korkma canım doktorun dediği gibi olsaydı şimdiye dogcakti bu hafta sonraki hafta derken çok şükür geçiriyor işte
Ezgimstf Melegimm2121 evet birde benim erken Doğum riskim vardı belki ondan da olabilir 27 haftalıkken de dönmüştü ufaklık
Melegimm2121 Ezgimstf doğsalar rahatlasak diyorum ama doğduktan sonra daha zorlu bi süreç bizi bekliyor🤨
Melegimm2121 Edasuat değişiyor tabi benim 3 ayim bitti geçti kusmak çok kötü rabbim yardımcımız olsun
Melegimm2121 Hasreterel ayni ben hep diyorum ilkimde iyiydim ikinci zor diye inşallah dogumuda zor olmaz
Bebeksicimm1 30+2 günlüğüz bizde bugün kontrolden geldik 1750 gram 45 cm dedi çok şükür sağlıklı yavrumuz kilosu nasıl sizce görümcem zayıf dedi 😒
Melegimm2121 Bebeksicimm1 gayet iyi canım benimkide 30+5 1600 dedi boyu benimki kısa sanki 37 dedi sanırım kısa degilmi dedim yok dedi çocuklar anne karnında kısa olmaz doğduktan sonra beslenme vs kısa olabilir dedi doktorumuz