Melegimm2121 Merhaba arkadaşlar benim son haftalarımda bacak aradaki damarlar okadar agriyorki oturup kalkarken bacaklarımı oynatırken doğumum zor olacak diye korkuyorum sizde durumlar nasıl??
poyrazemel Melegimm2121 yarın 32 olucaz ama sanki karnım daha da hızla büyüyor 🤦♀️ve göbeğimde dinmek bilmeyen bir kaşıntı. Uykudan hiç bahsetmiyorum bile 😅
minigin_annesi Ben geceler uyuyamaz oldum karnim sisiyor 😥 30+1gunlugum🤐zaman cabuk gecsede artik kucagimiza alsak ya🙄😜
Melegimm2121 poyrazemel benim göbek değilde gögsüm çok kasmıyordu şimdi iyi zaten sona doğru yaklaşıyoruz artık iyice ağrılar oluyor gobegimizin şişmesi ayrı tabi çok ağırım ilk kızımda nasıl doğdum bilmiyorum okadar rahat hamilelik ve doğum gecirdim
Melegimm2121 Nomays11 hiç donulmuyor sırt üstü biraz uzansam karnım sertleşiyor rahatsız ediyor bi türlü rahat edemiyorum 🤨
Melegimm2121 Huzur20 magnezyumda kullanıyorum tabi arada aksıyor ama bu ağrı ilk gebeligimde yoktu iki bacagimin arası damarlar çekiliyor ya
Edasuat 29+6 haftalığız bizde bel ağrısı sırt ağrısı kasık ağrısı anlayacağınız bütün gebelik sıkıntıları başladı Rabbim herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Melegimm2121 Edasuat amin canim ilk 3 ay kusmalar derken 4,5 ayda rahatladım ondan sonrası bu ağrılar çok zor ya
Muzika 30+5iz biz de 🙏 selametle geçse zaman diyorum. Erken doğum riskim var 2 haftadır raporluyum evdeyim. Bazen sıkılıyorum bazen üzülüyorum sonra toparlıyorum her şey yolunda diyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla ve vaktinde kavusuruz yavrularımıza 🙏☺️
Melegimm2121 Muzika amiiin canım rabbim sağ sağlim yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin bende örgüye vurmuşum kendimi sıkıntıdan yapcak bişeyde yok evi dipten temizliyim diyorum doğuma kadar yavaş yavaş anca misafirler çok olur
Edasuat Melegimm2121 sabah bulantıları hala devam bende de sanırım doğuma kadar kusanlardan olcam inşallah biran önce zaman gecer mucizelerimizi alırız kucağımıza
Ezgimstf Bizde 31 haftalık olduk bugün. Benim iyice zorlaşıyor sanki ayakta pek duramıyorum durmadan kasıklarımda ağırlık ve ağrı oluyor 😓
Muzika Brnyrk bebeğimin başı çok aşağıdaymıs. Ek olarak muayene sırasında karnımjn cok sert olduğunu söyledi rahim ağzı boyu ölçtü sınıra yakın cıktı. Erken doğum riskin var dedi. 4 günlük tedavi verdi be sonrasında istirshat verdi işten ayrıldım raporla
Melegimm2121 Edasuat değişiyor tabi benim 3 ayim bitti geçti kusmak çok kötü rabbim yardımcımız olsun
Hasreterel Melegimm2121 33+1haftalıgım bacak sırt kalcam heryerım ayrı agrıyo vala bide ıkıncı gebelıyım ılkınde hıc boyle olmamıstım
Melegimm2121 Hasreterel ayni ben hep diyorum ilkimde iyiydim ikinci zor diye inşallah dogumuda zor olmaz