Melisblt öncelikle kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyliyim kendini hiç bir şekilde kısıtlama, eğer bebeğin sağlıklıysa zaten seni tutucak, geçen sene ikiz gebelik kaybettim çok dikkat etmeme rağmen hemde tam 3. Ayım dolmak üzereyken üstünde çok durmadım demek ki sağlıksızmış dedik insan tabi ki üzülüyorda, bu hamileliğimde ilk haftalarda ev taşıdım eşyalar koliledim çok ağır kaldırmadım tabi ama kendimi çokta kasmadım yeme olarak kahvaltı da yumurtanı peynirini eksik etme he insanın bazen canı istemiyor olabilir kendini zorlama ilk 3 ay annenin yediklerinden değil kanından besleniyor bebek zaten, 3 aydan sonra ki beslenme çok daha daha önemli kalsiyumunu proteinini ayarlarsın zaten alıştıkça, ayrıca maydonozmuş hurmaymış yeme diyenler var bunlar hurafe canım, oturup inek gibi bi demet maydanoz yemeyeceğine göre iki üç daldan bişey olmaz insanın bazen canı çekiyor. En önemlisi bitki çaylarına dikkat et sadece adaçayından uzak dur geri kalan herşeyden abartmadan kendini kasmadan tüketebilirsin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın