Defnemome Kızlar Salı günü kontrole gitim 3 cm açılma bar deyip eve gönderildim ama hala doğurmadım 😂😂
1_Pandackk Defnemome basamak inip çıkın hurma yiyin ananas 🍍 çömelip kalkmayi deneyin aksak gebe yürüyüşü bebeğinize daha çabuk kavuşursunuz tabi haftası da önemli dediklerim 36 hafta sonrası için
4cocukannesi_ Defnemome ben 2 cm acılma ile 2 hafta durdum tabi normal dogum olamadı sancım gelmedi sezaryena alındım yani duruluyor inşallah kolaylıkla atlatırsın
edahiz Defnemome sizin sancınız yok o zaman nstde. Dün gece 3 cm açıklık ve nst de sancı çıktı eve göndermedi sabah 8.40 ta oğlum dünyaya geldi☺️
Glhayat_54 Cok iyi acılmanız olmuş maşallah bende ilkinde 40.haftamda kontrole gittiğimde 4 cm acılmam varmış hemen yatış verilip suniyle o gün doğum yapmştım hatta doktora hiç sancım yokki demiştim 😂
Minikmucizem06 Defnemome İyi ki göndermişler 3 cm açıklıkla suni sancıyla doğum başlatıldı ilerleme olmayınca sezeryana alınmıştım. Keşke evimde sancıyı bekleseydim diyorum hep. Sizde evde doğumu başlatmak için egzersizler yapabilirsiniz. Sıcak suya girebilirsiniz. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza 🥰
4cocukannesi_ Defnemome suni sancıyı vereceklerdi ilk başta ben ilk cocugumdada sunı sancı aldım zor oldu biraz bide kilolu olunca riske atamadım sezaryen istedim
Glhayat_54 Defnemome benim nstde siddetli sancılarım cıkmıştı sizin daha vaktinzde var sancınızda az o yzden yatırma olmamştır. Sunide verirse korkmayın acılmanız güzel giderse suniyle hemen doğar kendi sancınız belki süreci uzatabilir.
Meryeminannesi20 Defnemome olabilir bende 2-3 saatimle bi kaç gün dolandım doktor açıklığıma baktı sonra nişan geldi ara ara sancım oldu doğum olmazsa pazartesi gel suni verelim dedi ama gerek kalmadı kızım üç gün sonra sancım artınca gittim doğurdum
Defnemome Meryeminannesi20 inşallah benim de öyle olur bebeğim biraz zayıf 2900 gram 38 haftalık biraz geç doğsun istiyorum
Glhayat_54 Defnemome aa bu ikinci mi ben ilk sanmıştım ozaman sürecleri iyi bilirsiniz anlatmayaa gerek yoook efenim görüyorsunuuuzz 😂😂🙈
Defnemome Glhayat_54 evet ikinci ilk gebeliğim 4 hafta geriden geldiği için hemen doğuma alınmıştım 🥹