@Theaydins merhaba, ben de 2024 yılında hamile kalmayı çok isteyerek 2. Bebeğim için doktora herhangi bir sorun ya da engel var mı diye muayeneye gitmiştim , oğlum 5 yaşındaydı o zaman dr hemen infertilite testi için bana rahim filmi eşime sperm testi istedi ama biz hıc korunmayı bırakmamıştık o güne kadar doktor hemen sanki kısırmışız muamelesi yaptı 😢 ilk çocuğu baskası doğurmuş gibi.. sonra ben doktorun dediklerini yapmadım ne film ne sperm testi hiçbirini yapmadık.ben de bir sorun olmayınca biz denemeye başladık korunmayı bıraktık , 2 kere adetim gecikti ve ben iki kere de hamileyim sanıp hep çok üzülmüştüm.. sonra ara verdik ve 3. Denemede hamile kaldım bir de kendimi hamile kalmaya şartlandırmıştım o yüzden ilk ikide bence olmadı benim. Sanırım siz de benim gibi yapıyor olabilirsiniz… şimdi hamileyim ve Allah izin verirse 28 mayısta oğlum doğacak 🙏🏻☺️ demek istediğim su akıp yolunu buluyor içinizi ferah tutun en doğru zamanda yavrunuz ben buradayım diyecektir , sevgiler her şey dilediğinizce olsun 🌺🙏🏻