Asdfj Rosegul hayırlısı olsun hakkınızda bende aşılama oldum dün beklemedeyim inşallah güzel sonuçlar alırsınız alırız
Bir1kelebek Rosegul canım nasılsın adetin bitti mi senle beraber gidiyordu sanırım adetlerimiz benim bat 20 haziran senin kaç
[silindi] Rosegul Geçenlerde bi postuna daha yorum yapmıştın bana cevap vermedinizz Ne diyelim inşallah onumzdeki ay aşılamayla hayırlı haberler alırsın
Rosegul [silindi] Canım görmedim, ne yazmistin nereye yazmistin göremedim kusura bakma tekrar yazabilirsen bakabilirim canım
Rosegul Bir1kelebek canım benim adetim bitti. Bat 18 Haziran 26 günde bir oluyorum ben. Bu ay ovulasyon yapıyorum hala pik göremedim bugün 11. Gundeyim. Sen neler yapiyorsun
Bir1kelebek Rosegul bende bu ay ovülasyon yapmayı düşünüyordum ama başlamadım adet biteli 3 gün oldu şimdi alıp yapsam olur mu benim de bat 20 ama düzensiz oluyorum bazen 28-30-34 değişiyor döngü süresi
Bir1kelebek Rosegul 11. Günümdeyim derken tam anlayamadım adet biteli 11 gün mü oldu yoksa adet başlamasından itibaren mi diyosun 😅
Rosegul Bir1kelebek adet basladigindan itibaren 11. Gundeyim🤣 adetin ilk gününü 1. Gün diye sayıyorum kuzum
Bir1kelebek Rosegul he anladım canım ya bende hiç öyle saymıyorum daha doğrusu öyle sayıldığını bilmiyordum ben hep adet bittikten sonra sayıyordum 😂 ama senin yaptığın gibi yapmak mantıkı ve kolay ve doğru olan fjjfjg 😅😅