Rosegul Kızlar yine olmadı bugün regl oldum akşam üzeri. Bu ay aşılama deneyeceğiz doktorum klomen verdi, adetin 11. Günü gidip yumurta boyuna bakacak. Hayırlısı inşallah olur bu sefer☺️🤲
yesimvera Rosegul üzme kendini canm bende 2 çatlatma yaptım tutmadı bu ay aşılama yaptım ve test yaptım pozitif çıktı vardır bunda da bir hayır.
[silindi] Rosegul Geçenlerde bi postuna daha yorum yapmıştın bana cevap vermedinizz Ne diyelim inşallah onumzdeki ay aşılamayla hayırlı haberler alırsın
Rosegul babygirl02 ilk aşılamam olacak. 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptık, olmassa aşılama deneyelim dedi bu ay kısmet inşallah 🤲
Asdfj Rosegul hayırlısı olsun hakkınızda bende aşılama oldum dün beklemedeyim inşallah güzel sonuçlar alırsınız alırız
yesimvera Rosegul canım geçen ay adetim gecikti 4 gün ve ilk 4 günde lekeli oldu sonrasında kanamam oldu. Leke olduğu zaman yerleşme kanaması diye düşündüğüm için tam kanama olunca gittim hastaneye yani adetin 7. günü gitmiş oldum hastaneye. Yumurta büyütmek için günlük 75 ml gonalf iğne kullandım. İğnemin bittiği ertesi günü gittim kontrole 2 yumurtam büyümüştü. Zaten doktor falan saatte çatlatma iğneni yap dedi 1 gün sonrasında aşılama için gittim. Eşimden sperm alıp yıkamadan geçti 2 saat sonra da aşılama oldum canm.
Rosegul yesimvera inşallah bu ayda beni güzel gelisir. Bende adetin 11. Güne kontrole gideceğim herhalde sonrasında iğne verip aşılamaya çağıracak ertesi gün
Busranur_mnts Rosegul sağlıkla kolaylıkla olsun canım inşallah <3<3<3 süreç hakkında bizi de bilgilendirir misin :) ben de salı günü 3. klomenin kontrolüne gidicem bakalım
Rosegul Busranur_mnts doktorumu aradım ancak benim yumurtlamanin olduğu hafta bayram tatiline çıkıyormuş 🤣 Bende artık yaz sonuna bırakacağım yazı gecirelim birazcık doğal yollarla inşallah olur🤲
Busranur_mnts Rosegul yaa hadi hayırlısı canım benim bi arkadaşımın da adeti falan bayrama geliyormuş doktor adet geciktirici kullan bayadan sonra adet olunca gel demiş
Rosegul Busranur_mnts kısmet degilmis kuzum inşallah bu süreçte doğal yolla olur artık kafama takmamaya karar verdim biraz salacagim kendimi, ovulasyon testi de aldım onunla da deniyim sezon boyunca bakalım hayırlısı artık. Sen ne yaptın ?
Busranur_mnts Rosegul allah kolaylıkla sağlıkla nasip etsin canım gönlünce olsun <3<3<3 benim de salı günü yumurta kontrolüm var bakalım bu ay büyüdü mü yumurta 3. denemeden sonra aşılama yapıyorlar mı devlet takipliyim ben
Rosegul Busranur_mnts onu bilmiyorum kuzum özelde devam ettim ben orada süreç nasıl oluyor bilmiyorum. İnşallah çok güzel yumurtalar elde etmişsindir, altın yumurtan seninle olur bu ay🤲🧿
Rosegul Ayfersalih28 kuzum bende normalde bu ay yapacaktım bugün doktoru aradım. Yumurtlama sürecinde bayram tatiline çıkıyormuş, dedik bari yaz ayını degerlendirelim sonra aşılama yaparız hem kafam biraz rahatlamış olur.