Ilgaz01 Asdfghk tahminen göre benim cuma doktorum demişti bin bin 200 çivridir diye çarşamba baya artmis olur gel dedi valla bilmiyorum hesabı bu sekildeydi
Ilgaz01 Asdfghk biz varsa gebeliği erken öğrendik ondan da duramiyoz ben kan bile vermezdim mecburiyetten verdim yani
Asdfghk Ilgaz01 doktora dedm ki pazartesi kan verdim 372 ydi bi daha vermedm dedm 800 ancadr görünmez dedi banada 800 cok az deglmi ya hani 2 katı artması gerekmez mii
Ilgaz01 Asdfghk valla ben hcg takip yaptırmadı kızımda adete varken 180 ile öğrendim 6 haftada gittim birdaha kalp atışı kese hersey vardı bunda da bir kere baktırdım inanki acaba kötü mü bekleniyorsun ondan mı miden mi bukaniyo
Asdfghk Ilgaz01 noldugunu anlamıyorm bende bu gittgim doktoru begenmedm zten istedgim doktora 16 sına randevu buldum inşallah ona giderim bakalm
Ilgaz01 Asdfghk benimki aynı gibi bir doktor makale yazmış sağ büyükse erkek sol kızmış galiba benim sol büyük yada aynı anlayamadim
Asdfghk Ilgaz01 kontrole gitmedim en son kan verdim sana yazdgmın aksamı aynı hastanede 1.122 cıktı bekliyorum bakalm sen naptn gittin mi doktora