Ilgaz01 Asdfghk vardır canım benimki de böyleydi beta cinsiyete alakalı mi bilmiyorum kızımda önce hizli arttı sonra durakları bunda artıyor gibi bilmiyorum ama bu gebeligim ilkinden çok farkli
Ilgaz01 Asdfghk duraklama sağlıksız gebelik olduğunu göstermez bazen cinsiyet leke iliskilendirilmis canını sıkma demek istedim
Asdfghk Ilgaz01 doktora gittim alttan muayene etti cıkmadı erken gelmişsin dedi hatta. Baska hastane de beta verdim önceki yerde degl 1.050 cıktı 😕
Yusufunannesi_ Asdfghk ayy canım benim teste de bir baksan. Yakınlaştırıp atacağım çok silik bir çizgi ben mi görüyorum var mı emin olamadım 🤣 var dersen pazartesi tekrar yapacağım test, bat 5 Haziran. https://imgyukle.com/i/CMKb1S
Ilgaz01 Asdfghk geç döllenme desem değil betan iyiydi beni çarşamba kadin dogum bakacak bana kese tam oluşmuş olur dedi sana haber veririm 10 gün sonra gel diyen senin doktorun değil miydi şimdi de erken mi geldin diyo
Asdfghk Ilgaz01 doktorum ayrıldı baskasına gittim sen kese olusyo deyince benmde olmustr belki diye gittim ama yok hem beta düşük canm cok sıkıldı
Ilgaz01 Asdfghk canım benimki radyolog kadin doğumun görmediği duymadığı kalp atışına bakan biri malinalar en son model benle niye kiyasliyorsun acele etmişsin sıkma canını bisey olmaz