nuraymommy İlk fotoğraf yaptığım an çektim diğerleri de beş dakika içinde gölge var gibi ama siz bişey görüyor musunuz bat 26-27
minigimleseruven nuraymommy ben çift çizgi göremiyorum canım ama henüz erken olabilir , yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap bakalım
SM5534 nuraymommy Ben malesef göremedim ama siz çok damlatmışsınız idrarı sanırım ilk test aşırı kırmızı çıkmış
Eldgrn nuraymommy ilkinde hayali birşey var ama diğer fotoğraflarda birşey göremedim ben. Bence yok olsaydı test kurudukca ilk halinde çıkan daha çok belli olurdu.
Moz nuraymommy bembeyaz gölge gibi bir şey görüyorum sabah benim de böyle oldu ama ben negatif olarak yorumlamıştım bat 27
SM5534 nuraymommy inşşş gönlüne göre olur canım Allahım isteyen bakabilecek gerçekten hakeden herkesin kucağını doldursun inşalalh ❤️🙏❤️💐
nuraymommy minigimleseruven Moz @Eslem2112 kızlar bu testi dün gece yaptım markası awox bakar mısınız
nuraymommy Moz ay bilmiyorum canım ya çok az yok gibi akıntıyla karışık lekelenme de var aslında ama bilmiyorum
zlemceylan nuraymommy canım biraz idrarda fazla bekletmişsin biraz bekleyip içini açıp öyle fotoğrafını çekebilir misin
Moz nuraymommy selam canım bat kaçtı senin,sabah bende de böyle çıktı bay-t 27 ve negatif olarak yorumladım ben kendimi
minigimleseruven nuraymommy kuzucum mesajı yeni gördüm , çift çizgiyi göremedim :( awox çok güzel bi markadır ben adetime 3 gün kala onunla öğrenmiştim. İnsallah bebis vardır belki geç dollenmedir o yüzden negatif dusunmeyelim
nuraymommy Moz canım bat 26-27 gösteriyor ama 2 gün lekelenme yaşadım gibi oldu akıntıyla birlikte bugün pek yok gibi o yüzden biraz ümitlendim acaba yerleşme falan mı diye
Moz nuraymommy regli öncesi lekelenme olayını bilmiyorum en iyisi regli gününü beklemek olacak sanırım
nuraymommy Eslem2112 Moz Cimcime30 minigimleseruven kızlar regle 1-2 gün var profilimde fotoğraf var bakar mısınız