Eslem2112 Cimcime30 bugün test günüydü aşko acaba yaptı mı baciko inşallah pozitiftir ve kan vermeye gidiyordur
Mehlika_ Eslem2112 ben geç yumurtladım canım adet günümde verdim. Bugün de 70 çıktı değer daha herhangi bi ağrı sızı olmazsa 1 hafta vermeyecem kollarım ağrıyo
Mariam1 Bende doktora gittim yine bisuru ilaç verdiler tam olarak neyim var benim anlamadım ki üroloji da 2 Haziran. Randevu verdi tüplerde ultrasyion için 🤣 Eslem2112
Mariam1 Eslem2112 dahiliye ilaç yazdı gönderdi vitamin eksiklik ten ama bu ağrılar ona3 bağlı değilmiş kadın doğuma git dedi üroloji baklim ne diyecek yumurtalıklarda sıkıntı Yok doğum uzman dedi ama bilemedim ki
Zarifokur Gylcu yok yok öyle hevesli değil 😫benim eşim biraz ruhsuz bu konularda ee çocuğumuz var deyip duruyor . Sanki 3 çocuğu varda bıkmış gibi birde hani çocuğu emeği az haftasonu pazar ilgilenir ilgilenir o kadar bilemiyorum artık
Mariam1 Eslem2112 işte 2 Haziran randovu vermis ultrasyionda girmek için niye böyle ileride bilmiyorum
Mariam1 Eslem2112 idrarda enfeksiyon çıktı galiba bütün ağrı sebebi da bu ama neden sürekli tekrarlıyor onu öğreneceğiz