GezenTavuk_2 minismom o sahne geldi gözüme sjsjsj daha dönümü bile çekememişken 🤣🤣 benim ilk gebelik de bu şekilde mdmdmdk
minismom GezenTavuk_2 hahaha kıız toparlanmıstım Allahtan 😂😂😂 esimde o kadar beklemiyodu ki whatsapptan attım fotoyu testmi bozuk acaba dedi 😂 ilkindede damlattım testi lavaboda bıraktım dısarı attm kendimi dk tuttum 5 dk dolunca gittim baktım silik cizgi 😀
GezenTavuk_2 Eslem2112 yok aşkım sabah yaoacagim bak bu ay ki istikrarını goruyon mu bir kere bozdum kdkdk bir daha olmaz sksks
Serone Kızlar ilk kez bugün bi cesaret yaptım çok hayali bir cizgi gördüm bir tane daha yapsam olur mu yoksa babayı mı bekliyim şimdiye kadar hiç yoktu gezen tavuk bacım senle aynı yumurtlamamız bekliyim mi benim bat 29 ama
GezenTavuk_2 Serone yaaa aynı olması içi bat da aynı olması gerekiyor ama biraz bekle derim ama beklemek istemezsen sabah ilk idrar ile yap
Mehlika_ Nznunn en son 16ydı yarın tekrar vereceğim duaya ihtiyacım var inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🌼
Zarifokur GezenTavuk_2 sanmıyorum artık zaten kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor en sonunda gidiciyim
Zarifokur Gylcu yok yok öyle hevesli değil 😫benim eşim biraz ruhsuz bu konularda ee çocuğumuz var deyip duruyor . Sanki 3 çocuğu varda bıkmış gibi birde hani çocuğu emeği az haftasonu pazar ilgilenir ilgilenir o kadar bilemiyorum artık