Mehlika_ Bbaharincii şükür daha mide bulantısı yaşamadım ama daha erkenmil sanırım ya ilerleyen zamanlarda başlıyormuş bende acayip Bi iştah var zaten kilom vardı iyice kilo almaktan korkuyorum
Bulutlarda Mehlika_ benimde 21 bugün eğer düzenli arttıysa 60-70 arası aynıyız hemen hemen 🥹🥹Ama e devlette 5-700 arası 4 haftalık diyor belki geç döllenme olmamıştır
lnbahar Bulutlarda ben 10 haftalık oldum ve içim içimi yiyor sürekli kontrole gidesim var keşke evde ultrason makinesi falan olsa diyorum🤣🤣🤣🤣
Mehlika_ lnbahar 😂😂 demek ki zaman ilerledikçe böyle oluyor 😂 ben henüz ne hissettiğimi bilmiyorum ya hem mutluyum hem stresliii 😂 şu kritik dönemi bi atlatsaydık sağlıklaa
Mehlika_ Bulutlarda ben ilk salı günü verdim 16 çıktı bana geö döllenme olabilir dedi. Zaten 8 9 unda yumurtlama görmüştüm. Testte geç çıkacağını biliyordum ama yinede bir iki gün gecikti bugünde 70 çıktı canım sen en son ne zaman verdin
Bulutlarda Mehlika_ 19unda 10.07 çıktı 21inde 26 çıktı benimde pazartesi gidicem sağlık ocağına tekrar vercem inşallah güzel arttmıştır zaman geçmiyor 🥺🥺
Bulutlarda Mehlika_ aynı şeyleri bende yaşıyorum çok mutluyum ama stres ister istemez gitmiyor. bide ben eşime 3 ay geçsin öyle söyleyelim dedim insanlara dayanamadı gitti herkese söyledi babaanemi bile aramış insanlar onada ayrı bi sinir 🫠🫠🫠
lnbahar Mehlika_ çok iyi anlıyorum canım hepsi geçecek inşallah önce kese sonra kalp atışı sonra büyümesini görmek çok güzel heyecanlar Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻💚
Mehlika_ Bulutlarda inşallah canım stres yapmayalım bence ya ben biraz bekleyecem kan için sürekli vermek istemiyorum ya
Mehlika_ Bulutlarda ya 😂😂 valla bende zor duruyorum herkese söylemek istiyorum eşim benden daha temkinli sonra diyorum ya tutunamazsa bi de onu mu açıklamaya çalışıyım 🤦🏻♀️ öyle durduruyorum kendimi