Mehlika_ Bulutlarda benimde salı 16 çıktı yarın yine vereceğim inşallah güzel artış olur. Ama böyle adet gibi sancım oluyor ara ara sizde de oluyor mu
Bulutlarda Mehlika_ gece yatarken oluyor genelde daha şok orta kısımda ama çokta adet sancısı gibi değil daha çok baskı hissediyorum
Mehlika_ Bulutlarda inşallah güzel şekilde ilerler tüm süreçlerimiz 🌼 ekstra dikkat ettiğiniz yeme içme konusunda bişeyler var mı kızlar
ssnur Kızlar bende 5+6dayım bugün bir şey soracağım züberin hurma topları var ya şeker ihtiyacımı alsın diye günde 1-2 tane yiyorum ama içinde hurma var ya düşük vs Allah korusun sorun olur mu yeni aklıma geldi ya 🥹
ssnur Mehlika_ hayır yapmıyorum 2 sene önce düşük yaptım daha yeni hamile kalabildim hareket etmemeye çalışıyorum
Bulutlarda Bulutlarda @Mehlika_ Bbaharincii @Yenivemutlubiranne @ssnur kızlar sizinde rahimde ağrı oluyor mu özellikle yatağa uzanınca ağrı giriyor geçiyor ani haraketlerde vs bide ara ara adet sancısı gibi oluyor özellikle arka kısımda
Mehlika_ Bulutlarda aynı durumdayım canım sürekli değil ama bazen adet olacakmışım gibi ağrı giriyor çıkıyor. Bi de bende acayip gaz sancısı oluyor
Yenivemutlubiranne Bulutlarda benim adet olurkenki gibi kasık agrım oluyor arada rahim agrısı derken daha içten bi ağrıdan bahsediyosan onu bilmiyorum acıkcası