hayalperest2310 AnayimBenAna_ demir hapı ve kan ilacını bende kullanıyorum ayreten vitamin hapım da var ama her defasında farklı vitaminler öneriliyor anlamadım
sude_18 hayalperest2310 demir hapi olarak 1 kutu gynoferon kullandım değerlerim düzelmiş şükür onda da folik asit var diye onu önermişti doktorum
tahamommy AnayimBenAna_ d vitaminine ne zaman başladınız bide özel mi kullanıyorsunuz devletin verdiğini mi acaba
Ayseguls_baby sude_18 kızlar bu fiyatlar yine iyi ben gebelik öncesi vitamine 1 aylık 1.000 tl verdim hep. Şimdi 8 haftalık doktor ne verirse feda olsun yavruma 😀
deletedmom43191 sude_18 devletin karşıladıklarını içeriği zayıf oteller daha içeriği güçlü olanlardır o yüzden öyle pahalılar
sude_18 hayalperest2310 12 . Haftadan sonra değer iyi olsa da kullandiriyolarmis bana da 12 . Haftadan sonra tekrar başlayacaz dedi ben daha 5+5 im🥰
hayalperest2310 sude_18 anladım canım hamileliğin sonuna kadar demir hapı ve kan ilacı kullandırtıyorlar zaten
sude_18 Asill01 yok canım bende folik asit dışında bişey kullanmıyorum suanlik Ayin 29 una randevum var ilk defa gorucem inşallah keseyi o zaman sorucam doktora kullanmam gereken bişey var mı diye bakalım ne diyecek :))