Aysenurkeser Kbrmsl benim ilk öğrendiğim gün 22 Mayıs betam 14 27 si 345 2 Haziran 6750 civarındaydı bir kaç kişi ikiz olabilir dedi içime şüphe düştü
Kbrmsl Aysenurkeser yaa değerleriniz bence baya iyi yükselmis ikiz olma olasılığı baya yüksek Allah kalbinize göre versin 🙂benim artislarda böle ilerlemişti yüksek yüksek
ozgeserin Kbrmsl evet bencede ben yine hatırlatayım en azından küvez süreci olmadan direk eve çıkarız mutlaka faydası olur yani
Kbrmsl ozgeserin tabi illaki olur siz hatırlatın hemen etki ediyo zaten belkide erken yaptığı için hiç gerek duymaz korkmayın küvezde inşallah kalmaz ama bi kaç gün kalsada bişe olmaz Allah’ın izniyle solunumu düzenlenir biraz daha çabuk toparlanir ben iyi tarafından bakmaya calisiyorm morale çok ihtiyacımız olacak kimsenin canınızı skmasina izin vermeyin sakın rabbim bize göndermis bı hediye ömrü biçende o kalbiniz ferah olsun 🩷
ozgeserin Aysenurkeser canım ilk betam 134 çıktı benim ama aşılama gününden 14 gün sonra baktı doktor ikinci beta 400 küsürler sonra hep üç kat arttı ilk ultrason da tek kese göründü bir iki hafta sonra ikinci kese göründü
2girls1boymom Beyazyasemin doktorlar ikizin betayla alakası olmadığını söylüyor. İlk kızımı 4 bin küsür betayla öğrendim adet günü ikinci gebeliğimi ikizlerimi yani adet günü 370 le öğrendim ve normal bir artış göstermişti
ozgeserin Kbrmsl tabiki kuzum belki onlar için en iyisi küveze bi kaç gün girip çıkması olacak ben hep hayırlı olan için dua ediyorum inşallah hepimizin bebekleri için hayırlı doğru olan neyse kolaylıkla o olsun Rabbim yar ve yardımcımız olsun süreçlerimizi olumlu bir biçimde buraya yazmayı nasip etsin inşallah
ozgeserin 2girls1boymom bilmiyorum benim tek hamileliğimde bu kadar yüksek betam olmamıştı. Üç katı böyle yükselmedi tekte bence ister istemez etkiliyor betayı ikiz gebelik
Beyazyasemin 2girls1boymom benim doktorum da ilk ultrason muayenesine girmeden değerlerime bakarak ikiz olabileceğini söylemişti. Ama benimki tüp bebek ve çift embriyo transferi edilmişti. O yüzden değerlere göre bu tahmini yapmış da olabilir
Kbrmsl ozgeserin aminn cnm merak etme inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza onlar iyi olsun büyüdüler artk küvezde çok kalmazlar ben bı kaç güne kadar doğurabilirim hemen yazarım buraya ayrıntıları ☺️
Haticee11 CreatifyForLife been 😂 bende ikiz tekiyim ama ikizim 4 aylıkken ölmüş annemin karnında şimdi ikinci gebeliğim ikizlerimi bekliyorum adetten iki gün önce kan vermiştim ilk 150 sonra 375 sonra 680 oldu 2 gün arayla ama ultrasyonda 8 haftalıkken öğrendik ikiz olduğunu biz hala tek sanıyorduk hiç beklemiyorduk 🥰
Yonca59 Eda800 bende 36+3 de dogurdum cuma gunu. Bebeklerden biri 2400 görünüyordu diğeri 2800 ama bi doğdular 1600-2500 olarak. Kontrollerine sık git perinatoloji takipli ol. Tek yumurta ikizleri arasında kan çalma durumu olabiliyor bazen
Kbrmsl Yonca59 sizinki tek yumurta ikizimi acaba benimkilerde ultrasonda kilosu iyi çıkıyor doğum yapınca bu kadar farkla degisebiliyormu
h_h_momss Yonca59 merhaba Allah analı babalı büyütsün,bebekler küveze girdiler mi acaba, ilk emzirme nasıldı hastanede hemen mama verdiniz mi ,benimde salı günü inşallah doğumum merak ediyorum
ozgeserin Kbrmsl ufak tefek öyle 200-300 gram aşağı olması normal diyorlar hepte bu kadar fazla fark şaşırtıcı açıkcası