@Kbrmsl @Aaabbbsssddff @ozgeserin merhaba kızlar ,iyi dilekleriniz için sağolun 1 gece hastanede yattık eve çıktık çok şükür,bebekler 2500 civarı doğdular ,sezeryan ilk tecrübemdi biraz agrım oldu ama her geçen gün daha iyiyim,hastanede ilk yürüme ve kalkmada hemşireler yardım etti çok zorlanmadım,spinalde zor değildi ,sadece heyecan ve bilinmezlik geriyo, ameliyat ilk anında nefes darlığı oldu bence heyecandan hemen oksijen getirdiler ameliyatta anestezi doktoruydu sanırım sürekli benimle konuştu iyiyim mi diye sordu bebekler ilk çıkarken baskı hisse hissettim ama korkulacak bir şey yoktu daha sonra 2. bebek çıktı bebekleri çıkarken mide bulantım oldu hemen bulantı kesici yapıyorlar, omzumdan da bir iğne yaptılar o da galiba anestezi etkisini azaltmak için falan ameliyat esnasında oldu, bebekler çıktıktan sonra bir rahatlama hissettim o esnada doktorla konuştuk bile ama daha sonra dikerlerken bazı anlarda yine mide bulantım oldu odaya çıkana kadar sürekli bir öğürme hissi vardı ama kusma olmadı,odaya çıkınca bebekleri verdiler bana emzirmeye çalıştık ama küçük oldukları için mi bilmiyorum çok emme refleksleri yok,mama aldık mama veriyorum ama bir damla bile olsa gögüste onu hemen bebeklerin agzına verdim,hemşireler sürekli gelip emzirme için yardım ediyo,gaz çıkması için yürüdüm ertesi sabah rahatlayabildim ama doğum olduğu gece hiç uyumadım yanımda annem ve kayınvalidem vardı ama uyuyamadım ,serumla beraber antibiyotik ve agrı kesici yapıyorlar ,eve gelince duş aldım ,dikişin üstünde su geçirmez bant var üç gün sonra çıkarıcam, hastanede de bebeklerin topuk kanının ilk aşılarını yaptılar bir daha ne zaman doktora götürmem gerekiyor onları söylediler ,emmeye başlasakar daha rahat edicem erkek bebekte hafif sarılık var gibi iyi beslenemiyor,süt sağmaya çalışıyorum , dürüst olmak gerekirse ameliyat yerinin bu kadar acıycagını tahmin etmiyordum yani şu an azaldı ama ilk gün yanma hissi vardı en sol tarafımda doktor içteki dikişlerden laynaklı olduğunu söyledi,ama bugun daha iyiyim, sonda anesteziden sonra takıldı,karnıma bastırma olmadı, yürümekte o kadar korkutucu değil ,sizlerin çok daha güzel doğumları olur inşallah bebeklerinizle sağ salim eve dönersiniz inşallah 😊çok güzel bir an ,spinal olmasına rağmen hastanedeki bazı şeyleri hatırlamıyorum 😂yani bir kafa karışıklığı oluyor gibi😊