Ckraynr Birde çift yumurta ikizi olup tek kese tek plesanta olan var acaba. Doktor arada sadece zar var ama beslenmeleri aynı yerden demişti
Klncc Ben de çift yumurta ikizleri ne hamileyim, hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başlamıştınız acaba
h_h_momss Klncc ben tam tekmeleri 20 22 gibi hissettim ama 18 de de ufak bi kıpırdama vardı ilk gebeliğim olduğundan onların bebek hareketi olduğunu çok anlamadım
Klncc @h_h_momss benim ikinci hamileliğim ondan emin olamadım ikizler daha küçük oluyor diyorlar ondan olabilir mi acaba
Htcilbay Ttugbablgn-77 Hım anladım. İyi çok şükür cnm sevindim sizin adınıza bnm doktorum istememis olabilir.
ozgeserin Kbrmsl evet canım ben kendimde ikizler burcuyum kızlarımda öyle olacak gibi duruyor 🥰 Allahım sağlıkla alalımda inşallah kucağımıza
Kbrmsl Ckraynr zamanla kilo aldıkça bu aralık kapaniyo galiba kızım zayıftı biraz şimdi kilo almış kapanmış o Aralık🙂
Kbrmsl ozgeserin cnm oğlan 2250 kızda 1900 dedi aralarında 2 hafta var benimkilerin kızım küçük oğlum iri aslında kız haftasıyla uyumlu gidiyor oğlan önden gidiyor 🙂erkek olan 34+4 kız 32+5 gibiydi
h_h_momss Aaabbbsssddff @Kbrmsl Merhaba kızlar bende bugun 34+4 ye kontrole gittim bayram sonrası 10 Haziran da yapabiliriz doğumu dedi yani 37+1 de ,tabi daha erken gelme durumları olmazsa, 3 Haziran da bir daha kontrole gidicem onda kesinleştirecek tarihi
Aaabbbsssddff h_h_momss yaa bende heyecanla gün almayı bekliyorum 35+5 de gidicem tekrar bakalım gün vericek mi sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kbrmsl h_h_momss benimde 13 Haziran’da cnm inşallah biri 38 haftalık oluyor diğeri 36 haftalık oluyor benim bebişler arasında 2 hafta var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥹💜
h_h_momss Aaabbbsssddff 10 gün önce gittiğimde 2 kiloları bugün tekrar ölçmedi yanılma payı olabilir dedi ,suları ve kan akıllarına baktı muayenem daha kısa sürdü kontrol diye
h_h_momss Aaabbbsssddff siz hastane çantasına mama koydunuz mu ben hastanede oluyormuş diye koymadım istenirse de hemen eczaneden alırız diye düşündüm bir de marka konusunda ne alacağımı bilemediğim için almadım açıkçası
Aaabbbsssddff h_h_momss hayır bende koymadım dediğiniz gibi hemen temin edilebilir bir şey olduğu için marka olarakta çevremdeki herkes hipp önerdi onu alırım muhmtelen