Htcilbay Senalist merhaba Bn de çift yumurta ikizlerine hamileyim. Şuan 29. Haftam bitmek üzere. İlk başta doktorum kontrol amaçlı 2 haftaya bir çağırdı. Sonra düşük tehlikesi veya herhangi bir sorun olmadığını anladıktan sonra ay da 1 çağırıyor. Sıkıntı olmaz sen doktor ne zmn çağırırsa ozamn git herkesin durumu farklı olabilir. Ultrason un Bi zararı olmaz.
Htcilbay Ayse1995- AA bnde hiç ikili tarama yapmadı. İkiz oldukları içim doğru sonuç vermez dedi doktorum. Demek ki doktordan doktora farkedebiliyor.
Ttugbablgn-77 Htcilbay merhaba benim doktorum da aynı şeyi söyledi Fetal DNA testi yaptırdım sıkıntı çıkmadı çok şükür şuan 26+4
Kbrmsl Aaabbbsssddff bugün gittim doktora benim bebişler arasında ,300 Gr fark var 3 hafta sonra doğum tarihi verdi 36 haftalık oluyo biri diğeri 38 haftalık oluyor
ozgeserin Kbrmsl kız her hangi bir sorun olmazsa aynı zamanlarda doğurcaz heralde bana da 16 hazirandan sonra bi gün ayarlarız dedi 16 ile 20 arasında 36 hafta da alacak acil bi durum olmazsa
Kbrmsl Ckraynr bende gittim bugün 3 hafta sonraya verdi doğum tarihini 36 haftalık oluyo aynı sizinki gibi ama bizimkilerin arasında 2 hafta var 🙂
Ckraynr Kbrmsl benimde önceden 2 hafta var dediler ama sonra bir sorun olmadı şuan 3 4 gün var. Sağlıkla alın inşallah sizde kucağınıza :)
SenaAtis 31+1 tek yumurta ikizlerine hamileyim. 4 haftada 1 gidiyordum 30dan itibaren 2 haftada 1 e döndük
CreatifyForLife Merhaba, kendisi ya da eşi tarafında ikizlik olup ikizlere hamile olan var mı 😊 bir de betanız kaçtı? Bende hamileyim ve tek yumurta ikiziyim. 34-126-554 olarak beta değerlerim çıktı acaba ikiz olabilir mi diye merak içerisindeyim ☺️
Haticee11 CreatifyForLife been 😂 bende ikiz tekiyim ama ikizim 4 aylıkken ölmüş annemin karnında şimdi ikinci gebeliğim ikizlerimi bekliyorum adetten iki gün önce kan vermiştim ilk 150 sonra 375 sonra 680 oldu 2 gün arayla ama ultrasyonda 8 haftalıkken öğrendik ikiz olduğunu biz hala tek sanıyorduk hiç beklemiyorduk 🥰
r_mlk CreatifyForLife benimde betam 52-85-186-549 olarak yükseldi bende ikiz istiyorum acaba ikiz olabilir mi yaa🫠
Htcilbay Ttugbablgn-77 Hım anladım. İyi çok şükür cnm sevindim sizin adınıza bnm doktorum istememis olabilir.
Kbrmsl Ckraynr zamanla kilo aldıkça bu aralık kapaniyo galiba kızım zayıftı biraz şimdi kilo almış kapanmış o Aralık🙂
Ckraynr mihrim_ ben Tekirdağ şehir hastanesinde yaptırdım. Bende çalışıyordum ayda 1 gün periyodik izin var ve ben eğer ayda 2 kere gitmek zorunda kalıyorsam muayene olduğuma dair belge alıp fabrikaya veriyordum ve param da kesilmedi hiç. Bir sorun bence çalıştığınız yere boşuna paranız kesilmesin
Yonca59 35+3 günlük tek yumurta ikizlerine hamileyim pazartesi kontrolüm var doğum planlaması yapılır artık
Eda800 Yonca59 merhaba bende 11 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Geçen hafta öğrendik.şoktayız hala ailede yoktu. Bebeklerden birinin ensesi biraz kalın gbi 12 -14 hafta arası kontrol edilecek böyle bir şey yaşadınız mı acaba çok tedirginim
Nebile2121 Senalist merhaba bnmde çift yumurta ikizleri 23 haftadayim o haftalarda 20 günde br gidiyordum
Mrv-ElfAda Senalist Neye göre çift yumurta ikizleri dedi doktorunuz? Ben perinatolojiye gittim 12. Haftada şuan 13 haftalık. Ve cinsiyetleri öğrenince ona göre konuşuruz dedi biri kız biri erkek olunca çift yumurta oluyor öteki türlü aynı cinsiyet olunca tek yumurta olma olasılığı yüksek oluyor dedi. İki ayrı kese var bu arada bende