blackeagle Sydnr bu ülkede böyle güzel insanlar görmek ne güzel allah gönlünüze göre versin insallah💗
Sydnr Bengnlkrm elimde 4 kutu var 2şertane gonderebilirim bi arkadas daha yazmış 2tanede ona gonderim . Sizde adres bilgilerinizi yazın hangi ilacın oldgununuda özelde yazın
Sydnr yldzyldz merhaba sizin istediginiz igne buzla gonderilmesi lazim bizde de dolapta duruyor. Buzla gondersem size gelene kadar buz çözülür ignede bi işe yaramaz
Akay23 Sydnr Merhaba çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum . Size özelden nerden nasıl ulaşabilirim instagram veya sosyal medya kullanıyormusunuz
Akay23 Sydnr Merhaba çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum . Size özelden nerden nasıl ulaşabilirim instagram veya sosyal medya kullanıyormusunuz
Sydnr Akay23 hayir kullanmiyorum ama istanbul dışandaysaniz gonderemicem. Cünki ignenin buzla göndermem lazım. Sehirdışına çikana kadar çözülür. Nerde oturuyorsunuz
Turkan38 Sydnr proloton depot hala varmı elinizde dusük riskim var bulamiyorum bu igneyi kayserideyim kaynımda istanbulda aldirabilrim
Eternal Melif tüp bebek ile hamileyim serklaj oldum yatyrm proluton depot kullanıyrm elinizde varsa bende almak isterim
Melif Melif Yeni katıldım ben de mesajlar özel den yollanıyor mu bilmıyorum siz biliyosanız bi deneyelim
Melif Eternal Üzgünüm bi başkasına verdim biz de cok zor buluyoduk bu iğneleri inşallah siz hemen bulursunuz