busra05_ HazalDuran limonlu çay ve limonlu su birde kelle paça aşkım aşırı iyi gelıyo anında gecmıs olsun böyle yapınca ben 3 gunde yada ⅘ gunde atlatmıstım Allaha şükürler olsun ki
busra05_ T-159 adet sancısı evet cok oluyo ınsallah yalancı degıldır:)) inşallah vaktınde saglıkla doğar minişin canım haftan erkenmıs sanırım mudahale edıp tutabılıyolardı dıye bılıyodum💕💖 saglık sıhhatle kavusun inşallah
busra05_ biranne__ ayyii maşallah erkekler böyle keyıfcı sanırım bızımkıde oyle, akşam kontrole gıdıcem bakalım neler olucakk
busra05_ aysenurr96 inşallah canım sunıye gerek kalmadan tek avazda doğum tüm hamişlere nasıp olur🫶🏻🙏🏻❤️
busra05_ Naz5206 ayy saglıkla alın kucağınıza inşallah aynıymısız hemen kolay saglıklı sıhhatlı kavusmalı doğum olsun inşallah canım, bende akşam kontrolum var ben de doğurcam mı
busra05_ Turuncukadin ay bunlarda cok keyıflı valla canım ne yapcaz böyle hafta hafta sayıyoruz:)) benımde akşama alındı kontrolum doktorum yarın yok dıye bizde durumlar nasıl olur
busra05_ keyfimin-kahyasi-misin ayy maalesef ya akşam kontrole gıdıcem nöbetteymıs doktorum haftalık rutin olarak ne derrr:))
busra05_ biranne_birbebek benımde yarın kontrolum ama doktorum nöbetteymıs bu akşam gıdıcem haftalık kontrole mecbur akşam bu ağrılarımızı anlatayım bakalım neler dıyıcek kuzum sonra yazayımm inşallah doğururuz artık saglıkla kavusup😂
Edakayhan 40+2 benim kızımında geleceği yok sanci çıkıyor ama düzenli değil açılma hiç yok bas geliş ama kanala girmedi karnım düşmedi 🫠 27 mayıs son günü gelmezse yatış ve suni sanci herseye razıyım doğurmak istiyorum artık allhima bin şükür ama çok bunaldım
Turuncukadin Edakayhan 41 olduğu için mi son gün dedi canım doktorun? Sağlıkla doguralim artık bunaldık gerçekten ya😅