Burcinelly ya kusura bakmada doktorun faul cnm senin ☺ Benim mide bulantım OLMASINA rağmen içiyorum zaten günde bi defa . Ayrıca o ilacı devlet hamileler için özel yapmış doktor nasıl oyle der. Ben o ilacı 3 ayımdan önce başladım 3 Ay'ından sonra diye bişey yok hala kullanıyorum folik asidine devam et ve bence o ilacı kullan . O ilaç 12 vitamin 4 mineral 3 eser element var.
Süt ve süt ürünleri yiyemeyen hamişler
Sonay evet inanılmaz rahat. Balık yeme, sakın süt içmeye çalışma tiksinirsin miden bulanır dedi. Ben zaten mide bulantısı çekmiyorumki. Balık yemem gerektiğini de biliyorum, yeme diyor. Bende anlayamadım. Çok kişinim tavsiyesi ile gittim ama aklımda soru işaretleri var bu rahatlığından
Burcinelly bence doktorunu değiştir. Balık yemede ne demek Yemen Lazım yiyebiliyorsan ye miden bulanmıyorsa . Hey Allah'ım o nasıl doktormuş ya. Senin takviyeye ihtiyacın var Bebeğin zaten senden alıyo senin beslenmen Lazım . Bende bi kaç kişinin tavsiyesi uZere bi iki doktora gittim hiç ilgisiz alakasız 2 doktor değiştim şun bşka doktora gidiyorum eğer imkanın varsa değiş doktorunu. Ve bence decavit kullan onu devlet boşuna mı gebeler için ücretsiz vermiş doktor gelmiş kullanma dio sinir oldum 😡
Sonay yani bide bulanırsa bulanır. Denemeden bilemeyizki nasıl etki göstereceğini. Başka doktora gideceğim kesinlikle en azından başka bir doktora daha danışmış olurum bişeyler geç kalınmadan 🙁
Ben de aynı peynir süt yoğrt asla yiyemiyorum doktor pzt gittiğimde decavit ve ferrum verdi takviye olarak 13 .haftalığız geçmedi şu mide sornum ağrıması yanması bulanması ama herşey bebeklerimiz için
Burcinelly Bencede başka doktora git. Mide bulantın yoksa balık falanda ye cnm .
Banuu kesinlikle öyle ne gerekiyorsa onların iyiliği için katlanacağız
Sonay aynen dinlemiyorum doktoru yemeye çalışıyorum çok saçma bi neden yokken yeme demesi çünkü 🤷🏼♀️
Burcinelly elevit,maltofer ve osteocare canım vitaminler.maltofer demir ve folik asit içeriyor.12.haftada doktorum folik asidi kesti zaten bunların içinde var diye.ben 14.haftadaym 1haftadır bulantılarım bitti öncesinde kusmam falan vardı yiyebiliyorum artık çok şükür☺
Burcinelly bencede mümkün oldukça tüketmeye calıs mesela meyveli yogurt 2-3 kaşık bile yesen bi fayda hıc yoktan iyi ben öyle yapmaya calısıyorum 🎀