Gmzle merva35 ya belirti mi bilmiyorum bu kdr erken de olmaz diye düşünüyorum ben yemek yedikten 1 saat sonra çok acıkıyorum bide doymuyorum
merva35 Gmzle valla benim regl olcakmışum gibi ağrıyo ağladım hatta bu ay fa böyle oldu bençm 7 senedir olmuyo bilmiyorum neden
Gmzle merva35 benim geçen ay regl olcam gibi belirtiler başlamıştı 1 hafta öncesinden kimyasal oldu ama yani adetle hamilelik belirtileri aynı oluyor ilk gebeliğimde de aynı olmuştu bejim hamile de olabilirsiniz regl de test yaptınız mı
Gmzle merva35 bende korkuyorum ama belirsizlik dah kötü yarın yapicam negatif çıkarsa gecikince bidaha yapicam yani yaparsanız negatif çıkarsa üzülmeyin gecikince tekrar yaparsınız
Bulutlarda Gmzle ben adete 3 gün kala negatif 2 gün kala çok az silik çizgiyle öğrendim. sabah ilk idrarda yaparsanız daha iyi olur☺️
asil15 Gmzle tutar canım benimde tek ilişkiyle tutmuştu ama şuan belli olmaz adet gecikmesini bekle daha iyi sonuç alırsınız
DilaraaX Benim de bat 30u ama biraz duzensiz dongum var 28i de olabilir yumurtlama gunu 14uydu daha cok erken sanirim test icin yaptim dayanamayip negatif gordum uzuldum