Hatice_ozbay Miracle_1 klomen bende kullanılandim bi gelişme var dedi doktor bana büyümüş yumurtan dedi
teachermomyy23 Hatice_ozbay pek birşey fark etmiyor inan insan iğneyi vurulunca daha stres oluyor akışına bırakın
Hatice_ozbay teachermomyy23 Anldm canım doktor iğne vurusan da fark etmiyor doktor dedi ki bir gün arayla ilişki olsun dedi doktor
teachermomyy23 Hatice_ozbay aynen öyle yap canım iğne vurulunca ilişki günü öneriyordu doktorum çok stres oluyorduk eşimle akışına bırakıp stres yapmadan gün aşırı ilişki en iyisi
Aysnurr777 Hatice_ozbay aynen iğne sadece son olgunlaşmasını sağlıyormuş yumurtanın. Hayatınızda stres ve kaygı varsa hepsinden uzaklaşın insanları takmayın inanınki daha kolay oluyor herşey
ozlemsn Hatice_ozbay bende 2 kere vuruldum 2. De hamile kaldım ama gerçekten çok zor bulunuyor baya bi aramıştık iğneyi olan eczaneler bile vermiyor bazen eczaneci tanıdık olması da çok önemli bulurken
Hatice_ozbay Aysnurr777 evet ben zaten kimseye takmıyorum ben zaten doktor gittim doktor klomen verdi bitti kontrole gittim bi gelişme var
ozlemsn Negna- valla sadece göğüslerim çok şişmişti ve ağrıyordu normal adet zamanı olan bişey değildi ben adetim 2 gün geçikti öyle yaptım