bilgemomy Kirkbr Canım benim Allah yardımcın olsun korkma inşallah 5 aylık arkadaşımızda serklajlı suda azalma oldu tuttular ama baya içerde havuç suyu falan tüketmeni tavsiye ederim çok işe yarıyor
bilgemomy Beybisiiiii maşallah yaa bizlerde görürüz inşallah o haftaları dışarı hiç çıktınız mı doktorunuz izin verdi mi araçla vs
Beybisiiiii bilgemomy valla ben anneme arkadaşlarıma gidiyorum doktor çıkma demedi ama uzun yola çıkmıyorum birde tuvaleti genelde ortak olan alanlarda kullanmıyorum kullanacak olduğumda çamaşı suyuyla temizleyip giriyorum ve klozet harici kullanmıyorum
bilgemomy Meri3535 maşallah çok güzel ilerlemişsin bizlerde görürüz İnslalah o haftaları güzel bir doğum olur inşallah arkadaşım 💖 sağlıkla alalım kızlar kucağımıza İnslalah
bilgemomy Aysllllm güzel bi haftada doğmuş inşallah bizlerde görürürz , hepimiz saglkla kucağımıza alalım 💖
bilgemomy Deryacan11 bende evde ufak tefek şeyler temizlik vs annem geliyor arada onun haricinde sadece kahvaltımı hazırlıyorum dinleniyorum geri kalan zamanda
Dilan-dag Merhaba anneler bende 2 gün önce Serklaj oldum çok şükür iyiyim herşey yolunda ilerliyor inşallah bundan sonraki süreç te de doğuma kadar devam ederiz hepimiz❤️ bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum 🌸
bilgemomy Dilan-dag ilk 10 gün çok dikkat etmeni tavsiye ederim hiç kalkmadım ilk 10 gün 💖 herşey güzel olacak birde sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah aramıza hosgeldin 💖🐣
Eylul41 Dilan-dag ağır işler yapmamak sürekli merdiven çıkmamak ağır eşyalar kanepe yatak dolap vs kaldırıp çekmemek. Yere sürekli eğilip kalkmamak mesela yede bağdaş kurup oturmamak. Enfeksiyona dikkat etmek bol su içmek iç çamaşırını ütülemek peçete ped vs koymamak enfeksiyon önemli çünkü. Olabildikçe uzanmak
bilgemomy Sdnrymnklc biz anlayamayız diye biliyorum su azalmasını ultrasyonda fark ediliyor ama doktor bakıyor yani suyuna havuç suyu çok içen vardı azalmadan dolayı burada okumuştum bende havuç yiyorum bol su içmeye çalışıyorum
Dilan-dag bilgemomy çok teşekkür ederim doktorum ilk bir hafta uzanmam gerektiğini söyledi ara ara ayağa kalkıp bir kaç dakika olsa yürümem gerektiğini söyledi sanırım her doktorun tavsiyesi farklı oluyor canım teşekkür ederim güzel dileklerin için ❣️ peki sizin kanamalarınız oldu mu ağrı felan