Nurellaaaaaaa1212 edabolukbasi3- belli kocanda kocan oldugu kdldşdş bunun kayonvalide veesiyonuna ne cevaplar gelir var ya acıcam onu da ldlldld
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 bu ara tatlı olsun istiyorum ciklataa olurrr 😅 harbiden bu ara baya sağlıksız beslendimm Allahimm affett
edabolukbasi3- Nurellaaaaaaa1212 kaynana mı düşünmedim hiç akdkslsdl acaba ne ola ki galiba pek ciddiye almıyorum skfkskdkf
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 günah degilde ne bilim hamileyken dikkat etsem iyiydiii😅 3 kilo almış olmuşumm ama olsun dimiii can taşıyorum😅
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi 3 kilo ne bee devammm yemeğeee su sıra canım şırdan falan cekiyo hiç tadını bilmem
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 ayy olsun yine de dikkat ediyimm 😅😅😅 şırdanın tadı da mumbar yedin mi aynisii
Emiisko Ay kiz bu post Yeni cikan roman Havasi gibi olmus Benim kocam kiymali borek barbunya pilaki diye Dinlediniz mi bilmiyorum ama 😃😃😃
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 hmm , biraz riskli olabilir yemen 😅 öyle görüntüsüne bakarken bile oğh geliyor bilemiyorumm