Nanelimon_19 melike_akdag en çok yediğim şey o desem inan herşeyi fazla fazla yiyorum muz avakado çiğ kuruyemiş kaşar günlük fix yerim ama genetik bence
Merve10 HilEy valla bende pek bir heyecan yok 3 çocuk telaş yapmıyorum salmisim doğum çantam bile hazır değil bu hafta hazirlarim diye düşünüyorum
Merve10 Nanelimon_19 benimde bir hafta geriden geliyordu hepp bu hafta haftasını yakalamış muzlu süt kefir kaşar vs ye bunları yemeye başladığımda yakalandı haftayi muzlu sütun içine kuruyemiş bol bol koydum sadece yiyemiyorum kuruyemişi
Nanelimon_19 Merve10 yaa teşekkür ederim tavsiyeniz için deniycem mutlaka ayrı ayrı hepsimi tüketiyorum aslında ama böyle deneyim bide 🥰
tecrubeliiannee HilEy normal bence fazla olsa doktor söylerdi benimki kanalda ama zaten sezaryen olcak ilk gebelikse hemen kanala inmiyor
Tomrisinizi HilEy 36+1 3 kg 50 cm dedi doktor. Bu ölçümlere çok güvenmiyorum gelişimi iyi görünüyorsa problem yok
Mervesunerr HilEy fazlamı😅 benimki 35+6 ve 3500 kg keşke benimde o kadar olsaydı ve nst de az sancım çıktı çok korkmaya başladım