Burcu__0506 Kızlar ben 11 Mayısta Kürtaj oldum hala kanamam devam ediyor ve pıhtılı geliyor , bu kadar uzun sürmesi normal mi ilk kürtaj oldugumda sadece 1 gün sürmüştü kanamam bitmişti
sutlukahve_ Burcu__0506 ben neredeyse hiç olmamıştı leke gibi bikac gün geldi ve bitti içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza danışın bi
eveline Burcu__0506 bende 10 gün sonra yoğun ve ağrılı kanamam olmuştu, doktorum normal demişti. Regl olana kadar yani 40-45 güne kadar da ara ara kanamam oldu o ara da kontrole gittim normal dedi. Regl olunca düzeldi
Nesli664066 Burcu__0506 bende 30 Ocak’ta oldum doktorum kan az gelecek dedi az da oldu eğer kanaman uzar veya çok olursa mutlaka gel demişti
Grimsi Burcu__0506 Burcu hanim sizinle haftamız aynıydı konuşmuştuk o süreçte kan sulandırıcı kullanımı hakkında vs bugun bende kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım siz test yaptırdınız mi bebeğe niçin olduğuna dair 😔
Eren1 sutlukahve_ peki kaç haftalıkken kürtaj oldunuz geçmiş olsun hangi yöntemle oldunuz cerrahimi ilaçla mı
Burcu__0506 Grimsi yaa canım çok üzüldüm başın sağolsun.. bebekten genetik alındı ama 1 ay sonra çıkacak neden oldugu sende kesinlikle aldır genetik test baksınlar 😓
gul231 Grimsi yaa bizim sizinle günümüz aynıydı hatırlıyorum ben de bu hafta kürtaj oldum benim kesem ve bebek büyümemisti önce kalp atışı zayıfladi sonra durdu patolojiye verdim
meryys Burcu__0506 Sizin sonucunuz çıktı mine geldi sebep söylediler mi Benimde 12+3 diye gittim 10+5de gelişimi durmuş perşembe acil kürtaja alındım canlı sanıp fetali 11+2de vermiştim doktor sonucu gelsin diye bekliyor patolojiye de plesanta gitti
Burcu__0506 Yarın doktora gıdecem randevu aldım 10 gün oldu ınsallah içerde parça fılan kalmamıştır ondan korkuyorum 😦
halitefe Burcu__0506 gayet normal lohusalık süreci gibi düşün iç kısım çok iyi temizlenmediyse kanama ile atıyorsun ama çok ağrın varsa mutlaka doktora git
asil15 Burcu__0506 pihtili geliyorsa büyük bir ihtimalle içerideki kalan parçalar düşüyor benimde 12 gün kanamam devam etmisti
Grimsi gul231 sizin adınıza da çok üzüldüm 😔 evet bizim bebekte patolojiye gitti ekstra bı de dün kan verdim yurtdışına gönderildi bir nevi fetal DNA gibi bakilacak sağlıksız mıydı diye
Eren1 sutlukahve_ peki sıkıntı olmaz ise bana süreçten bahsedermisin nasıl uyuşturuluyor sonra operasyon dan cıkınca uyuşukluk nasıl oluyor