Melikeakts tazeannesese ayy seninki baya erken başlamış ya banada doktor dedi ki boyun kısa olduğu için bu kadar ağrı oluyor diye
tazeannesese Melikeakts benim boyum 168 kilo da almadım pek sadce göbeğim çıktı. Ona rağmen ağrılarım War, bence boyla alakalı değil
Mommywolf Melikeakts Amin amin YouTube da plates eğitmeni Elçin Demirel var Onun ay ay gebelik platesi videolarını izleyerek plates yapıyorum Benim ağrılarıma kramplarıma çok iyi geliyor. Tavsiye ederim Özellikle pelvik taban güçlendirme egzersizleri bu çatı kemiği ağrısına çok iyi geldi
tazeannesese Melikeakts 🥹 minnoş anne 🌸 hiç sıkma canını öyle böyle geçiyor bak benim şimdi artık eli kulağında artık ne zaman gelmek isterse bı dogsalar sağlıkla her şeyi unutucaz 🥰🥹
T-aksoy Benim çok erken başladı yatakta dönemiyorum, oturup kalkarken harekette kısıtlanma oldu resmen. Çok zorlanıyorum bi bitseydi hayrla
Bezelyelerimm Melikeakts gayet normal ılk gebelıgımde olmadı ama ıkıncı de oldu yatağa bıle zor kalkar yatardım bacaklarımı az bırşey bıle açamazdım bacaklarımın arası bıle ağrırdı
Bezelyelerimm Melikeakts sanmam bende olmadı ama olan varmı bilmiyorum benım o vajınal ve bacak arası agrım 36 haftadan beri vardı 39+4 de suyum geldi suni ıle doğum yaptım
Anniskoo0634 ahtnhtcsi_28 son ay 35 haftadan sonra düzenli pilatesler egzersizler yapcam doğum kolaylaşsın diye
Melikeakts Bezelyelerimm demekki kişiden kişiye değişiyor herkese kolay bir şekilde doğum nasip etsin Allahım