Melikeakts Kızlar resmen yürüyemiyorum o kadar ağrı çekiyorum normal mi? 40.haftalığız ve bebek üst karnımda duruyor doktorda söylemişti bebeğin yukarıda diye var mı benim gibi olan
Bktakdmr Melikeakts 25. Haftadan beri bu ağrıyı yaşıyorum 33. Haftadayım şu an şanslısınız ki sonlarda başlamış ağrınız. Çok normal bir şeymiş vücut kendini doğuma hazırlıyor çatı kemikleri açılıyormuş o yüzden oluyormuş
Melikeakts staRmama aynen o durumdayım bende kime sorsam hiç öyle birşey yaşamadım dedi bide buraya yazayım dedim
staRmama Melikeakts yok ya nerdeyse herkes yaşıyor bunu benimki çok erken haftalarda başlamıştı hatta çok korkmuştum ama doktorum normal dedi çok şükür bir şey de olmadı pelvis ağrısı kuzum o
As38- Bende de oluyor 32+5im ayakta çok kalınca çok yürüyünce oluyor yatakta bile zor dönüyorum resmen dinlenince geçiyor hemen
Melikeakts As38- bende de erken başladı 29 30 deyken ama benimki dinlenince de geçmiyor normal heralde demekki🤷♀️
Mommywolf En çok sıkıntı çektiğim konu 😢 ağrısından ayağımı kaldırıp pijamamı giyemiyorum, yürüyemiyorum, yatakta dönemiyorum vs vs doktoruma da sordum normal diyor hep
Melikeakts Anniskoo0634 erken dediğim öyle zaten bendede 30 dan beri var Allah kolaylık versin valla🥰🥲
Mommywolf Melikeakts Amin amin YouTube da plates eğitmeni Elçin Demirel var Onun ay ay gebelik platesi videolarını izleyerek plates yapıyorum Benim ağrılarıma kramplarıma çok iyi geliyor. Tavsiye ederim Özellikle pelvik taban güçlendirme egzersizleri bu çatı kemiği ağrısına çok iyi geldi
tazeannesese Melikeakts 20. Haftadan beri o acıyla cirpiniyorum resmen kaç doktora sordum kaç magnezyum değiştirdim asla değişmedi şimdi 35. Haftalık olduk hâlâ dewam ediyor. Pelvik-pelvis-cati ağrısı deniyor. Doğuma hazırlık mis we normalmiş
Anniskoo0634 tazeannesese iste bas asagı dönünce başladı ağırlık yüklendikçe çatı ağrım oldu 😄 zaten 30 de bas asagı döndü o zamandan beri aynı
Melikeakts tazeannesese ayy seninki baya erken başlamış ya banada doktor dedi ki boyun kısa olduğu için bu kadar ağrı oluyor diye