Denizzz- Sevgikaya1525 Sevgikaya1525 o yüzden bende çok almamıştım yeni doğan takımlarından ama kimisi de az buldu 🥹
Sevgikaya1525 Denizzz- bence az değil cnm çünkü sürekli zıbın giydirecez çok sıcak bi ayda doğuyorlar bde hastaneye fln giderken giydirmek için şortlu tulum aldım cnm valla bende tm tersi kime sorduysm yeterli dediler temmuz Haziran annelerine
Momcrn Denizzz- temmuzda doğum yaptım hastane çıkışlarını giydiremedim fazla aşırı sıcaktı zıbın giydirdim hep sadece hastane kontrolüne giderken takımı giydirmiştim
Denizzz- Momcrn tecrübeli birinin yorum yapması daha iyi oldu teşekkür ederim kısa kollu zıbınlar almıştım ek olarak kolsuz zıbınlar da alacağım o halde 🙏🏻
Denizzz- Sevgikaya1525 evet banada herkes eve geçince zıbınla duruyorlar çok sıcak oluyor dediler o yüzden bu kadar almıştım ama kirlenme durumundan sanırım biraz az bulunuyor bi duruma göre bakayım belki kısa kollu bir takım daha alırım 🥹🙏🏻
Momcrn Denizzz- evet canım kolsuz da al isilik oluyorlar sıcaktan üstünüde müslim örtüyle örtersin gece uykusunda ben hastane çıkışlarının alt pijamaları oluyor ya zıbınla beraber onu giydirirdim yaz olduğu için sık sık yıkarsın zaten bebişi rahatlar
Aydn Phyloo siz yanlış anlamissiniz arkadas 15 parça almamış 10 lu derken set halinde şapka eldiven tuluum alt üst battaniye bu şekilde tek parça 5 li derkende alt üst şapka eldiven zıbın seti gene tek takım dan bahsediyor