mavi123_ Denizzz- takım bitane alsan yeter bence bol bol zıbın al. Benim oğlumda temmuzda doğdu sıcaklardan dolayı zıbından başka gidirilmiyor
keyfimin-kahyasi-misin Denizzz- Kış bebegi olsa takım az derdim bı günde üç dört kere kusuyor altı taşıyor falan ama yaz bebegine Yeterli yaz bebeği deidgim gibi zıbın giyer disariya çıkınca giydirmelik Biseyler kenarda tutarsın o kadar
Guzelanne56 Denizzz- temmuz ayı inanılmaz sıcak geçen bir ay haliyle bebek Zıbın takarsan eldivenle durur o da yüzünü çizmesin diye benim arkadaşım temmuzun ortasına doldu çocuk sadece Zıbınla geçti bir tek hastanede yeni doğan takımı giydirdi
Denizzz- Guzelanne56 takımlarım yeter o zaman ama kimisi de yetmez diyor ister istemez kafa karışıyor zıbın stoklayayım en iyisi ben 🙏🏻
Yourmommm Tecrübeli annelere sormak istiyorum ben de doğum temmuza denk geliyor alt üst takım aldım hemşireye vermek için. İçine yarım atlet mi almalıyım yoksa klasik setlerde olan çapraz uzun kollu içlikten mi almalıyım?
Mavili1480 Denizzz- Ben 5 li takım 4 adet Tulum olarak 3 adet İkinci bebeğim 1-2 tulum daha var uzun kollu olarak bunlar var diğer aldıklarım kısa kollu
3_bebelianne Denizzz- Benim üçüncü bebeğim temmuz sonu çok var hem aldım hem çocuklardan var bana seninkilerin sayısı az geldi tekrar bir bakın al bence birkaç çift daha
Ahsenmira Denizzz- ohlala koaladan kısakollu takım aldım bir tane bie tane uzun kollu aldım (5li) bir tanede set aldım 10 lu
Denizzz- Ahsenmira bende aynı siteden kısa kollu takım bakmıştım dün onu mu alsam diyordum ama hastanede uzun giydiriliyor diye kararsız kalmıştım 🤔
Beybisiiiii Denizzz- 10 15 güm uzun kol giyer diye düşünüyorum bende gerisinde zıbınla devam ederiz zaten kurutma makinesi var lazım oldukça yıkanır kurur hemen diye düşünüyorum birde en kötü alınır ya canları sağolsunda gerisi hallolur
Denizzz- Beybisiiiii Beybisiiiii evet illaki alınır süreçte ne lazımsa ama bi takım daha ve bol zıbın almam gerekiyor yorumlara göre 🥹
Beybisiiiii keyfimin-kahyasi-misin evet bende sırf o yüzden çok almadım zıbın çok ↉ çok almadımda 3/6 6/9 vs belki çeker belki de küçüktür kalını dşye onlara yoğnluk verdim
Beybisiiiii Denizzz- hello baby filan güzel bir indirime girmesini bekliyorum bende ama bekledikçe giresi gelmiyo😂😂
yazbebisi_ Denizzz- ben takımlardan ziyade iç kolsuz zıbınları özellikle 0-3 ay bol aldım bakalım yetmezse alınır devamı da
Denizzz- keyfimin-kahyasi-misin o zaman biraz daha zıbın almam gerekecek ay olarak çok büyükleri almamıştım teşekkür ederim 🙏🏻
Sevgikaya1525 Denizzz- 2 adet beşli takım bi tane de tulum gerisi hep alt ve zıbın cnm çünkü giyilmeyeck sıcaktan
Denizzz- Sevgikaya1525 Sevgikaya1525 o yüzden bende çok almamıştım yeni doğan takımlarından ama kimisi de az buldu 🥹