iremykk Jdjdjdldl o kadar emin ve inanarak yanitlamissiniz ki bir an ben bile aylardır gittiğim doktorlardan şüphe ettim.
SongulK iremykk atakan tanaçana gidiyorum bende. Sizin de doktorlarınız sürekli başka yerde oluyor mu ben ne zaman gitsem atakan hoca odasında olmuyor asistanları bakıyor ☺️
iremykk SongulK evet evet en çok bundan muzdaripim. Sadece serviste yatarken yüzlerini gördüm. Poliklinikte hiç denk gelmedim.
tugceozturk_016 SongulK çift kişilikti odam 4.5 ay önce yaptım sezeryan ebeler zordu yada bana denk gelen öyleydi özellikle bilkentte yapmak istemistim oysaki çok zor bir doğumum oldu iki surecede girdim 🫤
tugceozturk_016 Jdjdjdldl vallahi kadın doğum yaptiridi ebeydi muhakak doğum kağıdında doktor hasan ulubaşoglu yazıyor ebede seçil Akçay yaizuor
SongulK iremykk bir kaç kere muayene oldum atakan hoca heyet bölümünde genelde oraya çıkarıyorlardı başlarda beni sonradan denk gelemedik
Zehra6818 Doğum odaları tek kişilik, doğumdan sonra aldıkları odalarda tekte var çiftte. Öncelikli teke veriyorlar ama çifte de denk gelebilirsiniz yer yoksa.