Ask45 arven000 canım kan geldi benim şimdi akıntıyla beraber ilk defa yaşıyorum sence neden yumurtlama oldugu için olabilirmi
arven000 Ask45 canım aynı şey için bugün doktora gittim ovulasyondan dolayıdır dedi. Kist mi diye baktı ultrasonda hiçbir şey yok dedi 17 mm yumurta var ondan kanama oluyor dedi.
Ask45 Ask45 kızlar kan geldi akıntıyla beraber sizce neden olur ilk defa yaşıyorum yumurtlama oldugu için olabilir mi fotoyu yükledim bugünkinin çok şaşkınım @ppmerlina @Cimcime30 @Beyzanur_12
Kelebekkkk34 Ask45 yumurtlama kanı olabilir canım bazı kadınlarda gelebiliyo ya da adet başlangıcı olabilir ya da yerleşme kanaması herşey olabilir
Beyzanur_12 Ask45 yumuralar kalıtelı olunca kanama olabılıyormus tatlım bır ara benmde basıma gelmıstı doktor soylemıstı sen degerlendıröeye bak ınsallah tutar
ppmerlina Kelebekkkk34 Teşekkür ederim aşkım vallahi olduk bişeyler 🤣🌸 Gönüllülük esaslı. Ama arada sırada mo.de…ra,tör,ler arasında küçük hediyeleşmeler oluyormuş sanırım, sonuçlar açıklanında öyle yazıyordu 🤣 🙏🏼
dalginkiz Ask45 bu yumurtlama olmamış hali daha devam ediyor yapmaya devam et sakın bırakma pik göreceksin benim öyle oldu aynı renk olacaklar bunlar yumurtlama değil canım
dalginkiz Ask45 yumurtlama kanaması çok az ve akıntı içinde olur tekrar test yaptın mı çift çizgi gördün mü aynı renkte bu benimkisi 
Ask45 etkafa ay inşallah güzel bişeydir canlarımm @Cimcime30 Allahım banada nasip etsin bu ay inşallah 🥲🥲