Beyzanur_12 Ask45 yumurtlamanın 12. Gunu degılmı Eeflşnşze kaç gun var yanıltabılırlıgını goz onunde bulundurarak Soyluyoeum gebelık olusuncada boyle olabılıyor 🥰🥰 ınsallah o sebeptendır
arven000 Ask45 benimde böyle hatta geçen hafta bir gün aşırı koyuydu pik gibi ama değildi pik bugün 13. Gün bakalım hala pik olmadı ama
Sevgilimmmmmmm Koyu değil aslında normal böyle olması. Vücutta her zaman lh hormonu var. Önemli olan ikisinin aynı koyulukta olması
Ask45 Beyzanur_12 canım 12. Günü adetten sonraki , normalde böyle koyu gitmezdi iyi geliştiği için diye herhalde 14. Gün pik yapacak sanırım ama ilk defa böyle koyu gittiğini görüyorum
Ask45 ppmerlina pcosum yok canım acaba yumurtlamamı bu dahada pik olurmu daha önce hiç böyle olmamıştı o yüzden kafam karıştı
ppmerlina Ask45 Fotoğraflara bakınca tam pik gözükmüyor bitanem. Negatif çizgisi kadar koyu olması gerek, en azından ona yakın olması lazım. Yapmaya devam et bence birkaç güne pikleşir
dalginkiz Ask45 bu yumurtlama olmamış hali daha devam ediyor yapmaya devam et sakın bırakma pik göreceksin benim öyle oldu aynı renk olacaklar bunlar yumurtlama değil canım
Ask45 Ask45 kızlar kan geldi akıntıyla beraber sizce neden olur ilk defa yaşıyorum yumurtlama oldugu için olabilir mi fotoyu yükledim bugünkinin çok şaşkınım @ppmerlina @Cimcime30 @Beyzanur_12
Ask45 arven000 canım kan geldi benim şimdi akıntıyla beraber ilk defa yaşıyorum sence neden yumurtlama oldugu için olabilirmi