imcakir Kızlar kaçıncı haftanızda gittiniz? Doktor 20-22 arası demişti, şuan 20+4 üm. 22+4 te vs gitsem geçmiş mi oluyor haftası? Bazı şeyleri görmek için belirli zamanda gidilmesi gerekiyormuş ya.. siz nasıl yaptınız?💕
Nurellaaaaaaa1212 imcakir kızımda 20de gittiğimde doktor 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti. 20 erken diyorlar kuzum kendi doktorum da 21 bitmeye yakın git dedi
Cansucc imcakir ilk 20+1 de gittim , 1 ay sonra tekrar çağırdı 25+6 da beyin gelişimlerine baktı tekrardan bir tarama yaptı. İkiz olunca üstünde çok duruyorlar
imcakir Nurellaaaaaaa1212 deryakrgz Hımm teşekkürler kızlar o zaman bende 21 in sonlarına alayım randevu🤗
imcakir mrp2023 [silindi] Bende 22 ye girince gideyim bari İkiz ya acaba dedim belirli hafta aralığı var mıdır ondan kararsız kalmıştım bende 22+3 e alacağım
[silindi] Ben henüz gitmedim 21+5 teyim 22. Haftada gidicem erken gidince tekrar çağırma durumları oluyormuş iki iş olmasın diye 22 yi bekliyorum
mrp2023 imcakir 18-22 arası gidiliyormuş hiç sorun olmaz perinatoloji doktorum haftaya bakıyoruz yanındaki günlere değil demişti
mrp2023 imcakir iyi bence, doç dr da yaptırdım ben 6800 tekil gebelik prof olup ikiz gebelik baya iyi☺️
Nurellaaaaaaa1212 erikarpuz canım ben kromozom bozukluugu nedeniyle gittim. O nedenle herhangi bir fptoğraf almadım yüzünü falan yani sadece anomalik olan yerlerin görüntülerini aldım detaylı sekilde ama cok iyi bakıyor ilgileniyor