Yenibirannee Nurellaaaaaaa1212 4 kilo almıştım 3 kilo geri vermişim ekmeği kestim bakalım daha dengeli ve düzenli meyve kuruyemiş ağırlıklı besleniyorum kuzum bende haftaya bir daha gözüküp memlekete gidicem hem cinsiyet netleşir diye düşünüyorum
edabolukbasi3- Nurellaaaaaaa1212 muhtemelen vardır git bi baktır belki ilaç falan kullanman gerekebilir
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 bana da kızdı doktor bu kadar kiloyu 28.haftaya kadar alacaktın dedi 😂 ben de ilkinde 18kg aldım. Sonra verebiliyorum diyetle dert etmiyorum ama doğum sonrası düğün var hemen veremem ben.
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 yavrum ya valla benim ara ara böyle kaaburgamın altı ve bazen kasıklarda gerilme hisediyorım benimde bayramdan sonraki hafta randevum 😰
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 doktor kontrolünden sonra bir hafta iyi hisediyorım sonra başlıyor benim evhamlar ya knk gecen ben rüyamda saçma salak bişey gördüm afedersin kocamla güya o işi yapıyormuşuz çok utanıyorum bunuda anlatırken valla hakınızı helal edin sonra ben uyandım sırt üstü uyandım ama karnımın alt kısmına ve rahmin üst tarafına saniyleik bir kasılamamı diyim agrıkı diyim anlamdım hemen sol tarafa döndüm geçti bende şimdi korkuyorum bişey mi oldu diye kasıldım büyük ihtimalle 😰
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde sana bişey diyim mi ara ara bende de kasılma oluyor cünkü cok yoruluyorum. Magnezyum kullanmamız gerekiyor gittiğinde magnezyum yazdır. Kızımda da cok olurdu magnezyumdan sonra geçmişti. Ağrılı değilse kasılman korkma yorgunluktan ya da cok hareketsiz kalmaktan oluyor
2bebelianne Nurellaaaaaaa1212 13 haftalığz bulantılar bitti şükür iştahım açıldı sanki ben zaten kilolu hamile kaldım henüz kilo almadım biraz haysiyeti varsa bu bedenin bence 6. Aya kadar almaz 😂 inşallah hiç almaz alacak yer yok asdfgjkl
Nurellaaaaaaa1212 2bebelianne ya jsjsısksk kahkaha attım 😂 biraz adamsan kilo almazsın. Benin hiç iştahım açılmadı ya insanlar aşeriyor falan bende sıfır valla
Nurelifsevim Kızlar C reaktif protein (CRP) 25,30 bu çıktı normalmi sizce 15 haftalık olduk bizde 1buçuk haftadır ishal ve kusma fazlaştı ne yersem kustum hep.
2bebelianne Nurellaaaaaaa1212 bende aşermiyorum iştahim yoktu şükür bulantılar gidince yeni yeni açılmaya başladı 😂
2bebelianne Nurellaaaaaaa1212 yediklerinden kaynaklı olabilir baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak dur doktora bildir mide ilacı veriyor
Nurelifsevim @Nurellaaaaaaa1212 bu gün gidim enfeksiyon doktoruna anlamadı galiba ondan mi acaba kusuyorum sürekli
Nurellaaaaaaa1212 2bebelianne sadece salata ve protein ağırlıklı kuzum yapğsız tuzsuz besleniyorum. Rennie yazdı onu atıyorum ara sıra iyi geliyor
2bebelianne Nurellaaaaaaa1212 salata gelmiyor diye düşünürdüm ben ahahahah😂 diyet yapmamak için bahane