deletedmom7263 Anneolmak__ dimi cok haklisiniz. Suyu asiri seviyorum gunde 3 litreden fazla iciyorumdur. Belki daha fazla. Tuzu asiri seven biri de degilim. Niye boyle ödemim var bilmiyorum
deletedmom7263 Mrv342 stres yapma bebis etkilenmesin. Gerci diyene bak her gun ne zaman dogurcam stresi icindeyim🤣
esra34_ Sedaliye 38 haftadan sonra doktor içilir dedi Hint yağı her sabah aç karınla bir yemek kaşığı bir su bardağı meyve suyuna kat iç onu duydum çok işe yarıyormuş doktor da hiçbir sıkıntı yoksa içebilirsiniz demiş ahududu çayı adaçayı her ikisinden ikişer bardak bol squat bir de ben ahududu çayı ile adaçayı denedim 3 günün sabahı suyum geldi şu anda 36 haftalık hamileyim 2 hafta sonra Hint yağını ben de deneyeceğim
Nurtuba4160 esra34_ Bende 41 haftalık doktor müdahalesiyle doğumum başlatıldı bilseydim Hint yağını bende denerdim
esra34_ Turuncukadin 1. Doğumda suyum geldi sabah 4′te öğle olmadan 11′de bebek doğdu şuan 2. Gebeliğim 36. Haftadayim 38. haftadirek baslicam
Turuncukadin esra34_ ha tamam şimdi anladım ben de diyorum suyu gelmiş nasıl duruyorlar. Sağlıkla kucağınıza alın
esra34_ Nurtuba4160 vallahi ben de daha yeni öğrendim 2-3 hafta anca oldu 38 haftaya girer girmez direkt başlayacağım
Nurtuba4160 Nurtuba4160 Sedaliye Ah bacım ne yaparsan yap bazen fayda etmiyor yürüyüşler sık düş neler yaptım ama sancım tık olmadı 41 .hafta doldu doktor dedi artık yeter seni doğurtalım öyle doğurdum
Gamze1992 Merhaba ben 40+0 a kadar herseyi yaptım yürüyüş yoga squat küvete sıcak suya oturma gelmedi bebiş 39+6 günü sıcak suya oturdum ve sabah ve akşam 1 yemek kaşığı hint yagı içtim sancılarım başladı akşam 10 da gece 2.30 da 6 cm açıklıkla hastaneye gittim 5.30 da doğum yaptım
ipos Sıcak suya oturma bence bende işe yaradı, bir de ananas tüketip durdum. Bol hareket bir de özellikle alaturka tuvalete oturur gibi, o hareket özellikle sancılar esnasında da bana iyi geldi çok
Janssue Herhangi bir sağlık problemi yoksa doğumu başlatma isteğinin sebebi nedir arkadaşlar? Sürekli benzer başlıklarla karşılaşıyorum da ağrıların çok olması falansa anlarım tabii ki ama sanki doğması için gösterilen çaba sırasında daha çok çile çekiliyor gibi geliyor 😅
Busraa199 Janssue Bebisleri taşıyamıyoruz artık 😅 Burdan da hamile kalmak isteyen olur da okursa diye küçük bir not bırakmak istiyorum ( eğer boyunuz çok uzun değilse uzun biriyle evlenmeyin 😅 genetik olarak babaya benzediği için birazcık zorluk çekebilirsiniz )
yagmurcoskun Janssue doğuma hazırlık çok önemli. Son aylar geldiğinde her annede sabırsızlık artıyor ancak miladı dolan gebeliklerde hem anne için hem de bebek için riskler artıyor. Bebeğin kilosu fazla olduğunda vajinal doğum riskli. Plasenta bebeği artık beslemeyebilir. Bebek kakasını yapabilir veya kordonu dolaşabilir. Son ana kadar doğumu desteklemeyip son anda yapmaya başlamak da anlamlı değil bence
Zec Janssue bebek 40. Haftadan sonra gelmezse sezeryan ihtimali de artıyor ya oda çok etkiliyor. Normal yolla başlasın istiyoruz onlarda içerde nasıl rahatsa hiç çaba göstermiyorlar. :)