Summsumm Bende ilk hamileligimde yaglar kullandim ama yine catladi gobegim genetik oldugunu dusunuyorum bende ama arkadaslardan duymustum tahinin uzerinde biriken yaglari suruyorlardi iyi geldigini soylediler hatta gogus uclarinada suruyorlardi
Pamiramsi Unemamam 18. Haftada ilk çatlağımı gördüm korkup biooil başladım ama çok bir etkisi olmadı, çatlaklarım 3-4 tane daha çıktı 29. Haftadayız
Rumeysahnm Unemamam Bir çok ürün kullandım lierac, Hindistan cevizi yağı tatlı badem yağı vs vs aksatmadan günü gününe sürdüm ama gel gelelim 35. Haftamda bir anda çatladım. Sanırım genetik olabiliyor içten de çok nemlendirdim bol su içtim ama ben de hiçbiri işe yaramadı 🙂↕️
Duduperi Rumeysahnm Bunu duymak beni üzdü 😢 12. haftadan beri pehlivan gibi yağlanıyorum kremleniyorum bol bol su içiyorum ama ne yaparsak yapalım çatlayacaksak çatlayacağız heralde 🙈
Anniskoo0634 Duduperi canım benim iki tane ablam var ikisi de hamilelik döneminde aşırı çatladı ben şu an 34. haftaya gireceğim ama çok minik çatlaklarım var her gün günlük Hindistan cevizi yağıyla nemlendiriyorum yani şöyle söyliyim hiç Çatlamaz diye bir şey yok ama en aza indiriyor ablaların bile bana şaşırıyor hani genetik olduğu halde sen neden fazla çatlamadın diye sana önerim bence kimseyi umursama düzenli bol bol yağlan
Mervegezginci12 ozgul__ bende Trendyoldan aldım çatlak kremi benimde hindistan cevizi yağı galiba ve memnunum daha hiç çatlak yok ama bu genetikte aynı zamanda ailede varsa ne kadar kullansanız da oluyor bende daha olmadı ama ben yine ara sıra sürüyorum öyle hergün değil şu an 27+6 yım bir ay oldu herhalde alalı
Gulcee9 Ahsenmira Benimde goguslerim cok kucuktu kasinma oldu ama hep karin catlagini duydum gogsumun catlayacagini dusunmedim gogsume surmeyi akil etmedim göğsüm bayaa catladi 23. Haftadayim iki tarafta da kirmizi damar gibi yollar olustu
AybenYB Gulcee9 iki göğsümün ortasında benim de çatlak oluştu kıpkırmızı oldu, nemlendirince kırmızılığı biraz geçti
Duduperi Anniskoo0634 moralimi düzelttiniz teşekkür ederim ☺️ düzenli olarak krem ve yağ sürmeye devam edicem umarım hiç çatlamadan ya da en az hasarla atlatırım bu süreci 🌸
Mervediken Haftada başladım. Gebeliği öğrenir öğrenmez hemen yani 😄 dalin Hindistan cevizi yağlı vazelini var. Hafta 3 kere akşamları sürüyorum özellikle uykuda kaşımamak için. Onun yanında bioderma çatlak önleyici yagını hergün kullanıyorum. 37 deyim karnımda çook incecik iki üç tane çatlak var ama belimde çok oldu kalçama doğru oralarıda düzenli yağlamak gerekiyormuş
Gulcee9 Ahsenmira Benimde oyle yaa arkadasla lierac kullaniyor o da karnina surmus bacakları catlamis. Tum vucuda surmek mi geren anlamadim 😅
ranabetul Badger markasının çatlak kremini almıştım ben ilk aylarda baya yoğundu onun kıvamı sevmiştim, sonra o bitince uygun fiyatlı diye Bio-Oil kullanmaya başladım. Göbeğimde bir çatlak henüz olmadı ama kalçamı unutmuşum basenlerim hep çatladı hahdhsh
nurssmom Unemamam göbekte krem kullanmak çok iyi değilmiş daha doğal şeyler kullanmak gerekiyormuş. Benim arkadaşımın annesi kantaron yağı yapıp göndermiş iyi geliyor diye
AybenYB Unemamam Weleda kullanıyorum daha çatlamadım 34+1 ama tabii doğumdan sonra kilo verince nolur bilemem 😂
Gulcee9 AybenYB ben yag surmeye basladim hic gecmedi yaa oldugu gibi kaliyor annemde o biraz daha ileride derinlesecek catlak olacak dedi zaten o soylemeyene kadar ben damar saniyordum 😅
AybenYB Gulcee9 çatlasak bile bebişimizin bize bıraktığı ufak hediyeler olarak düşünüyorum ben, karnımda olduğu zamanlardan bir anı gibi 🥹
Hzlgns Unemamam lierac kullandım bir işe yaramadı 27.haftamda ufak ufak çatlak oldu iki hafta içinde büyüdü bende olmayacak diye düşünüyordum iki üç gün içinde beliriyor sabah akşam kremler zeytinyağı ne denediysem fayda etmedi çatlayacaksa çatlıyo yapacak birşey yokmuş 🤣