fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom acaba ne zaman döner ya da döner mi hiç bilmiyorum ilk gebeliğim benimde 🤷
Seymaaa05 35+5 im bugün bende de çok var sanki Biri dışarıdan tekme atmısta morarmış gibi yürürken zorlanıyorum 🥹 perşembe kontrol var bakalım ne dicek bas gelişten makat gelişe geri dönmüştü bebeğim 2 hafta önce
fatmaanuurr22 Seymaaa05 demekki sanırım makat gelişte böyle ağrılar sancılar oluyor bizim bebişte makat gelişti en son bende salı günü kontrole gideceğim bakalım degisiklik varmı
ahtnhtcsi_28 Seymaaa05 doktora gittiğiniz de yazarsanız çok sevinirim benim beneğimde şuan öyle bekliyoruz
Mericeee GirlandBoy_Mom aynı haftadayiz aynısını dedi doktorum hissetmedigin sürece anlamsız dedi sıkıntı yoktur korkmayın
Asya1122 fatmaanuurr22 benim de azaldı gibi daha doğrusu zayıfladı sanki. İnşallah hiç bir şey yoktur sağlıcakla gelsin bebislerimiz
Yaasemin38 Asya1122 benim de azaldı bebeğimin hareketleri 31.haftadayım ve bu hafta karnım birden büyüdü sanki bence bebek büyüdüğü için alan daralıyor ondan hareketler azaldı kötü düşünmeyin bence kızlar 🌸
fatmaanuurr22 Asya1122 acaba hareket alanı daraldığı için mi böyle hiç bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur🙏
Asya1122 fatmaanuurr22 bugün kontrolüm vardı her şey yolunda dedi çok şükür her zaman aynı düzeyde hareket beklemeyiz dedi doktorum yine de hep dediği gibi bir şey yoktur sizde de inşallah ☺️🙏
Seyda2323 fatmaanuurr22 çoook normal İlerleyen haftalarda dahada artacak Yürürken bile zor yürütmeyecek O yüzden sabit çok oturmayın çok yürümeyin çok aynı pozisyonda yatmayın. Uyurkende bacak aranıza yastık koyun Çok yürümek değil dinlene dinlene yürümek en güzeli
Seymaaa05 ahtnhtcsi_28 Yarın gidicem canım sorarım ama bugün daha az ben bu ağrı için progestan içiyorum bana göre hafifletiyor doktorum iç içme Bşsey demedi