fatmaanuurr22 kızlar bugün vajinamda çok ağrı baskı hissediyorum nasıl tarif edeyim bilmiyorum sırtımdan belime gelen de ağrı var normal mi sizlerde böyle oluyor mu
Asya1122 fatmaanuurr22 tam 30+1 im aynısını bugün başkasına sordum burda . Normal dendi doğuma hazırlık yapıyor vücut diye. Bebek hareketleriniz nasıl
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 benimde oluyor canım ultrasonda kasılmalar çıktı ufak ufak bide karnım sertleşiyor
_Gizem__98 fatmaanuurr22 normal bende korktum acile gittim bunun için nst filan soktular şükür normal herşey sadece yalancı sanci çıktı nst de oda bebek doğuma hazırlık yapıyor normal denildi
Seyda2323 fatmaanuurr22 çoook normal İlerleyen haftalarda dahada artacak Yürürken bile zor yürütmeyecek O yüzden sabit çok oturmayın çok yürümeyin çok aynı pozisyonda yatmayın. Uyurkende bacak aranıza yastık koyun Çok yürümek değil dinlene dinlene yürümek en güzeli
fatmaanuurr22 Asya1122 evet bende sorduğumda normal diyorlar ama işte insan tedirgin oluyor yaa bebek hareketleri de değişti azaldı gibi
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom doktorun ne dedi peki canım sende sanırım 32-33. haftalardaydin değil mi
gunesveguney Aynı haftada bende yaşadım hatta idrar kültürü falan verdim temiz çıktı. 31. Haftada hala geçmedi acillik oldum yine normal bebek dönüyor doğuma hazırlanıyor denildi 🥲 Normalmiş 32 deyim hala bir günüm diğerini tutmuyor
Asya1122 fatmaanuurr22 benim de azaldı gibi daha doğrusu zayıfladı sanki. İnşallah hiç bir şey yoktur sağlıcakla gelsin bebislerimiz
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 önemli değil dedi bende anlamadım ama gün içinde karnım çok sertleşiyor 31+4 üm canım
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom karnın sertleşmesi sonucu zaten kasılmalar meydana geliyor nasıl önemli değil demiş doktorunuz anlamadım
Mericeee GirlandBoy_Mom aynı haftadayiz aynısını dedi doktorum hissetmedigin sürece anlamsız dedi sıkıntı yoktur korkmayın
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 bende anlamadım ilk defa gittiğim bi doktordu işte klasik devlet hastanesi
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom kendi doktoruna gitmen en iyisi canım baksana ilgilenmemiş bile hiç anlamıyorum zaten böyle doktorları zaten hassas bir dönemdeyiz
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 evet devam ederse özele gidicem canım doktorum orda dalga geçer gibi şikayetin artarsa acile git diyor
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom sırtımdan belime doğru bir ağrı geliyor vajinamda da baskı hissediyorum ağrı hissediyorum gidip gidip geliyor sürekli