Selim_Alparslan [silindi] ben dedim kasilma agri oluyor diye enfeksiyon var benim idrarda yoğun derece onu söyledim ondan dolayı oluyormuş kuzum. Doktoruna da soyle yinede dedi ama onun haberi var zaten oda enfeksiyon yapıyor dedi.
Sudee01 [silindi] bende gittim canım söyledim mecbur başka doktora gitmek zorunda kaldım değişik bir doktordu bana bağırsak o dedi dedim ne alaka kabız olmamaya bak dedi ama bebek eminim ama normal dedi herşey çok şükür
[silindi] Sudee01 banada aynı şekilde kabızlıktandır dedi kabızlık şurubu yazdı valla doğru düzgün derdimi anlatamadım bile ama en azından bebek iyi dedi diye rahatladım haftaya kendi doktoruma gittiğimde söylerim artık, senin bebişte iyiymiş çok şükür 🙏🏻🙏🏻❤️
Sudee01 [silindi] çok şükür kuzum iyi olsunlarda gerçekten. Kendi doktoruma gidemedim buna da birşeyler sormaya çekindim tuhaf bir doktordu gerçekten senin adına da sevindim çok şükür iyi dediyse 🩷
[silindi] Sudee01 birebir aynı şeyleri yaşamamız peki 😅 aynı şikayetler ve aynı şekilde doktora anlatamama kendi doktoruna gidememe😅 neyseki bebekler iyi 🫶🏻🙏🏻
melike_akdag Benimde bebek hep bi tarafta toplanıyordu büyüdüğü için artık her tarafta ama çok zorlayıcı bi durum daha yeni yeni azalıyo diyebilirim çok baskı yapıyordu şuan 36 hafta oluyorum
Sudee01 [silindi] valla tesadüfün böylesi 😅😅 aynen kuzum sağlıklı iyi olsunlarda çok şükür Allah’ım esirgesin bütün bebekleri❤️
[silindi] Selim_Alparslan çok şükür🙏🏻 enfeksiyona bol su içmeyi öneriyolar galiba o zaman ben de su tüketimini artırıyım iyi gelir belki
Selim_Alparslan [silindi] evet kuzum bol su ic dedi doktor. Zaten tedavim de devam ediyor antibiyotik kullanıyorum 2.gün oldu inşallah geçer
[silindi] YgzAlp2536 bir sıkıntı yaratmıyor o zaman çok şükür sizinki sağlıkla ilerlemiş inşallah bizimki de öyle olur 🙏🏻🌸
YgzAlp2536 [silindi] Aminn. Bende korkuyodum ama şükür geldi bugüne . İnşallah vaktinde doğar bebeklerimizx