[silindi] Kızlar bu durumu yaşayan var mı normal midir bir tarafıma toplanıp yumru oluyor ve ağrım oluyor o toplanma esnasında
Selim_Alparslan [silindi] bende aynıyım sizinle 22+4 haftaligim. Arada sancı giriyor karnım top gibi sıkılıyor ve bırakılıyor yalancı dogum sancısı olduğuna eminim ama bu ilk gebeligimde 30.haftadan sonra başlamıştı . Bebek hareketi de yok 2 gündür çok korkuyorum. Bugün detaylı ultrason var doktora söylerim olmazsa 🥹 adet sancıları olmaya başladı belim çekiliyor
YgzAlp2536 [silindi] bende de çok oluyodu Bu ara azaldı. Tek taraflı toplanıyodu bebek . 33+4 oldu Bi kere acil e gittim bu toplanma ,kasılma için sancı vs çıkmadı . Dr normal dedi o toplanmaya . Bende iyi düşünmeye başladım . İnş Bi problem yoktur sizin de 🌸
Nursemom90 Benimde aynı 21+3 teyim sürekli toplanıyor adet sancısı gibi ağrım oluyor yarın bi kontrole mi gitsem diye düşünüyordum bende
[silindi] Nursemom90 aynı şekilde benimde adet sancısı gibi ağrım oluyor ben doktoruma yazdım gel kontrol edelim dedi ama ben il dışından gidiyorum iş yerinden izin alamadım o yüzden gidemedim yaşadığım yerde ilçe hastanesi var yarın burdaki doktora gidicem bi
Nursemom90 [silindi] valla benimde baya canım sıkıldı sinirlerim bosaldı baya ağladım bu ağrılar ara ara yokluyor magnezyum verdi güya dr ama bilmiyorum geçirmedi. Bazen vajinaya batmalarda oluyor bel ağrısı can sıkıyor öyle yani ben çekmeye bişey demiyorumda bebeğim için endişeleniyorum sabah kontrole gidiyim bari bende
[silindi] Sudee01 benimde ağrım var bende yarın gidicem hareketlerinide iki gündür doğru düzgün hissetmiyorum 😰
[silindi] Sudee01 yaa😰 inşallah bir sıkıntı yoktur yarın doktora gidince sizde bana da haber edin mutlaka ben de yazarım sonucu inşallah her şey olundadır ikimiz içinde 🥺🙏🏻
Sudee01 [silindi] inşallah kuzum Allah razı olsun inşallah bir sorun yoktur seninde benimde inşallah haberdar olalım inşallah 🩷
[silindi] Nursemom90 evet sizde kesinlikle yarın kontrole gidin burdan haberleşelim tekrar umarım hepimizin bebeği iyidir anlattığınız şikayetlerin tamamı bende de var o vajinaya batma vs de bende de var inanın işten geldim geleli oturdum elim karnımda hareket etmesini bekliyorum ama etmedi ya 😑 hareket etse bi en azından rahatlicam ama o da yok dünden beri varla yok arası bişey halbuki iki gün önce gayet güçlü tekme hissediyodum
Nursemom90 [silindi] belki pozisyon değiştirmiştir canım valla annelik hep bir telaş hali. Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah. zaman hızla geçsin istiyorum geçmiyor sanki
brcnbrcn3 Yalancı kasılma olabilir kızlar ya da bebek pozisyon değiştiriyordur çoğu kişiye olan bir şey panik yapmayın ama içim rahat etsin diyorsanız doktorunuza sorun tabi 🙏🏼
[silindi] Selim_Alparslan Sudee01 birebir aynılarını yaşıyorum doktora gittim söyledim şikayetlerimi ama kendi gittiğim özel doktorum il dışında olduğu için devlet hastanesine gittim orda da doktor çok aceleciydi ve bu toplanıp kasılma olayını söylemeyi unutarak çıktım muayeneden 🙄 diğer şikayetlerimi söyledim ultrasonla baktı bebek iyi serviks uzunluğu iyi diyip çıkardı bu toplanıp yumru olma olayını söylemeyi unuttum ama en azından bebek iyi diye için rahatladı o şikayetimide kendi doktoruma gittiğim zaman söylerim artık diye düşünüyorum
Selim_Alparslan [silindi] anladım kuzucum bende şimdi detaylıya gircem 11 de . Yoldayım cok trafik var. Ben soracağım yazarım sana.
Sudee01 [silindi] bende gittim canım söyledim mecbur başka doktora gitmek zorunda kaldım değişik bir doktordu bana bağırsak o dedi dedim ne alaka kabız olmamaya bak dedi ama bebek eminim ama normal dedi herşey çok şükür
[silindi] YgzAlp2536 3. Trimesterda olsa normal diyorlar ama benim daha haftam çok küçük o yüzden endişelendim aslında 🥲 daha 21+6 yım