Anonimmommy Yenianne3 benimde devlette yatışım yapıldı yarım saat kadar sonra iğne geldi vurdular çıktım
Esma006 Yenianne3 evet kendin alabileceğin bir iğne değil başka doktora sor bunu ben de vuruldum bir ay önce hastaneye yatış yapıldı gibi gözüktüm bir gün sadece doktorum üç saatte getirdi iğneyi alması 10 bin TL bu iğnenin hastanede yatisin yapılsın ki devlet ödesin dedi doktorum ertesi gün de hastaneye gelip taburcu oldum
AnayimBenAna_ Yenianne3 eczanelerin kotası oluyor bu iğne için. Kotası dolu olanda depodanda isteyemiyor sanırım. Bende bursadayım bir tanıdık eczacı dostumuz vasıtasıyla bulduk. Sonra eşim tesadüfen bir eczaneye girmiş orda varmış. Alıp gelmişti.
Merve8155 Evremmmerve normalde 2300 tl idi ozelde aldigimda oyleydi.devlet hastanesi recete ile aldigimda 64 tl odemistik
Evremmmerve Yenianne3 bana da yatış verildi yaptırmak için 4 saati bulur gelmesi dediler bebeğimi de içeri almadılar.cocuk aşağıda bensiz duramaz ağlıyo diye çıktım geldim şimdi napicam bilmiyorum.ne kadar saçma 4 saatte bir ignenin gelmesi ya
Yenianne3 Kızlar olayı çözdüm devlete gidiyorsanız kesinlikle doktor recete verirse gidip almayın acile gecin direk ben zor bi şekilde buldum acildeki sen neden aldın dedi burda biz vuruyoruz ücretsiz dedi doktorum yanılttı beni kısacası.